maandag 6 augustus 2018

Goedkope biertafels

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Kwaliteit Alle bladen van de biertafels en banken zjin meerdere keren gelakt op zowel de bovenkant als onderkant. Je hebt biertafels waar je aan kan staan, maar ook om lekker aan te zitten en voor extra luxe zijn ze er ook met rugleuning.


Biertafels zijn de perfecte tafels voor een feestje. Deze inklapbare tafels zijn gemaakt van hout en kunnen makkelijk opgeborgen worden.

Het onderstel is gemakkelijk in te klappen zodat het geheel compact en eenvoudig opgeborgen kan worden. Deze biertafel met twee banken is geschikt voor tot personen. De afmetingen van de tafel is 1x cm. De lak blijft mooi in de zon omdat deze UV-bestendig is. Bent u van plan een biertafel of statafel te kopen?


Onze biertafelssets zijn geschikt voor voor al uw feesten, evenementen en markten. Ook voor statafelhoezen, verwarming en verlichting bent u bij ons van harte welkom.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Een extra stapel lat in het midden welke is geschroefd en gelijmd. Goedkoop BIERTAFELS en Bierbanken huren 70cm breed. Van daaruit komen klanten een biertafel uitzoeken.


De biertafels bestaan in vele breedte maten. Voor bezorgen van pallets schakelen we een locale transporteur in, of sets moeten worden afgehaald. Het klantencontact is voor mij een grote pre van de biertafel. Eenvoudig online bestellen.


Dat hebben wij bij De Springhoek! De picknicksetjes zijn van goede kwaliteit waardoor je er veel plezier van kan hebben. Ook voor wie liever een kleiner model biertafel verkiest, heeft biertafels. Onze ‘Compact’ biertafel is perfect geschikt voor op je balkon.


Bij het eerste straaltje zon heb je de tafel in een mum van tijd uitgeklapt. Opbergen kost je eveneens nog geen minuut tijd. Bierbanken meten ongeveer 2x centimeter en zijn 4centimeter hoog.

U kunt bij goedkoopfeesten. Je kunt biertafels en bierbanken op een aantal verschillende manieren huren. Sommige verhuurbedrijven verhuren de biertafel alleen los, en moet je er nog een bierbank bij huren om het picknicktafel-effect te krijgen.


Andere verhuurbedrijven bieden de biertafel juist als combinatie te huur aan. Er zijn smallere en bredere biertafels te huur. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Wij zijn een klein en flexibel bedrijf dat zich richt op het verhuren van biertafels aan zowel particulieren, bedrijven en verenigingen tegen aantrekkelijke prijzen. Voor elk feest, evenement of festival kunnen wij een passende oplossing bieden.


Voorzien van rubbertjes onder de poten dus ook voor gebruik binnen. Héman maakt gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij heman. Alle biertafels en bierbanken zijn geschikt voor Professioneel gebruik ! Deze tafels met losse banken zijn bekend van Duitse biertuinen, maar ook erg mooi en handig in de achtertuin. Foo drank en non-food artikelen in de aanbieding bij Sligro.


Bekijk de actuele Sligro aanbiedingen hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts