woensdag 15 augustus 2018

Zwemmen druten

Zwemmen druten

Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Vind zwembad druten het nu op Kensaq. Grote keuze op Shopalike aan: zwemartikelen. Bekijk uw resultaten druten bij teoma.


Zwemmen druten

Deze staan bekend vanwege het vakmanschap en het grote plezier. In het water heeft u geen last van de zwaartekracht en de schokbelasting is minimaal. Hierdoor herstelt u sneller. Ook als u last heeft van stress en gespannen spieren, biedt zwemmen uitkomst.


En wist u dat u door zwemmen ook nog eens afvalt en dat uw ademcapaciteit toeneemt? Genoeg redenen om eens een bezoekje te brengen aan ons zwembad in Druten ! Baantjes zwemmen (alle leeftijden) Even voor het werk of ’s avonds na het werk zwemmen ? Of wilt u vaker in de week komen zwemmen ? U bevindt zich op de website van de Dronio- Druten. Daarmee houdt het bestuur van Dronio- Druten de leden op de hoogte over het wel en wee van haar seniorenvereniging. Een seniorenvereniging van en voor iedereen. De Dronio-afdeling Druten telt momenteel ruim 8leden.


Je krijgt dan les van gediplomeerde trainers. Benodigdheden: Natuurlijk heb je zwemkleding (badpak, bikini, zwembroek, zwemshort) nodig. Belangrijker is het A-diploma. Kwaliteit boven kwantiteit. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen goed en vooral veilig leren zwemmen.


Lees alles over zwemmen in Arnhem. Informatie over openingstijden, tarieven en agenda van zwembaden De Grote Koppel en Valkenhuizen vind je hier. Vrij zwemmen is een leuke en gezonde sport. Bent u liefhebber van baantjes trekken, dan kunt u uw gang gaan.


Maar u kunt er ook voor kiezen om op andere manieren bezig te zijn in het water. En ineens is er een besluit genomen: er komt een nieuw zwembad in Druten. Dit hing sinds een paar weken in de lucht maar de gemeenteraad heeft het voorstel van de burgermeester en wethouders nu echt goedgekeurd.


In het voorstel is uitgegaan van een banen wedstrijdbad met een instructiebad maar de optie voor een banen bad is bespreekbaar. Bij Zwembad de Plons kunt u terecht voor zwemles of heerlijk ontspannen zwemmen. De polo heren en jeugd gaan samen met T. Vahalis uit Tiel in zwembad ‘Sportplaza’ trainen en de senior en jeugd recreanten gaan samen trainen met Z. DRUTEN - Zwemmen in de vijvers van de nieuwe Drutense wijk Tichellande is geen goed idee. Ook een week later maken kinderen nog kans op een diploma. De kleine zwemmers gaan onder meer pakjes bezorgen, klimmen en bootje varen.


Gelenberg uit Druten zwemmen in zwembad ‘de Gelenberg’. Recreatief zwemmen , lekker dollen dat kan zowel voor jong als ou Voor een ieder zijn er diverse activiteiten en het water is beslist niet koud. Zwembad Sportiek is gelegen te Puiflijk bij Druten , in het hart van Maas en Waal. Wij verzorgen al jaar zwemlessen. Kenmerkend is het knusse zwembad met kleine lesgroepjes en veel individuele aandacht.


Ook kinderen met speciale behoeften vinden hier de aandacht die ze toekomt in de groepslessen, maar er is ook de mogelijkheid tot privélessen. Deze middag staat in thema van het sinterklaasfeest, kinderen gaan dansen, klimmen en zwemmen. Een super gezellige middag voor alle kinderen, ook leuk voor het vieren van je kinderfeestje.


We hadden in Nederland gelukkig weer te maken met een geweldige zomer, met heel veel mooi weer dagen. Tijdens de hittegolven in juli en eind augustus was het zeer druk op ons bad. Wat is er leuker dan bij prachtige zomerse dagen lekker te zwemmen in een mooi en veilig zwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts