maandag 6 augustus 2018

Gardena kloofbijl

Gardena kloofbijl

Kloofbijlen van Gardena beschikbaar. Morgen al in huis vanaf €49. Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. Haal vandaag nog die kloofbijlen in huis.


Gardena kloofbijl

GARDENA biedt jaar garantie op alle bijlen. In ons assortiment vindt u diverse maten kloofbijlen. De Gardena kloofbijlen zijn voorzien van een soft grip-steel dat trillingen absorbeert en zorgt voor een goede antislip. De met glasvezel versterkte polyamide steel is licht, duurzaam en onbreekbaar.


De roestvrijstalen misslagbescherming garandeert een lange levensduur van de steel. De bijlkop heeft een speciale coating die zorgt voor minder wrijving en een eenvoudige penetratie in het hout. Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktij een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Welke bijl je koopt, hangt een beetje af van de klus waar jij het voor nodig hebt.


Voor kleine klusjes volstaat een kleine bijl. Ga je echter regelmatig aan de slag met het grovere kap- en hakwerk, dan past een grote bijl beter bij jou. Bij GAMMA kan je een bijl kopen van verschillende merken, denk aan ons eigen merk, FISKARS en Gardena.


Eenvoudige penetratie en uitstekende kloofwerking door innovatief hol geslepen mes en wigvorige bijlkop. De vorm van de bijlkop is aangepast aan de toepassing, het kloven van middelgrote houtblokken. Roestvrijstalen misslagbescherming voor bescherming van de steel. Deze Gardena kloofbijl is gemaakt van hoge kwaliteit materialen.


Bestel Tuingereedschap online. Alle merken voor de laagste prijs. Meerdere aanbieders en soorten. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het grootste online winkelcentrum.


Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Door de goede kwaliteit krijgt u jaar Gardena garantie op de.


Gardena kloofbijl

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Doordat het zwaartepunt dichtbij de bijlkop ligt krijg je een optimaal effect wat ervoor zorgt dat het hout makkelijker splijt. Geleverd met maar liefst jaar garantie! Een kloofbijl is een bijl die vooral gebruikt wordt om brandhout te kloven. Daarna wordt de kop dikker, waardoor het hout eenvoudig splijt.


De kloofbijlen van Fiskars staan garant voor een lange levensduur en zijn licht van gewicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts