woensdag 22 augustus 2018

Kunststof wipwap

Bekijk dan hier de leukste online. Hier vind je de beste aanbiedingen. Shop direct online op beslist. Met gemakkelijke handgrepen en comfortabele kunststof gegoten zitplaatsen. Gemaakt van gepoedercoat staal geeft blijvende bescherming tegen roest.


Inclusief handgrepen om stevig te kunnen zitten. De wipwap is gemaakt in natuurlijke kleuren zodat deze past in elk soort tuin. Het ontwerp van de AlmiKunst Wip Wap is al tientallen jaren oud. Toch blijft het een veel gevraagd speeltoestel.


De metalen delen van de Wip Wap zijn van geanodiseerd aluminium. Het kunststof is gerecycled en door en door gekleurd. De Wip-Wap is tegen meerprijs te leveren met aluminium staanders. Toebehoren voor wipwap op voet voor ronde palen. Dit set is te gebruiken voor ronde palen (hout wordt niet meegeleverd).


Kunststof wipwap

We hebben een aantal stalen, kunststof en houten wippen in ons assortiment. Onder andere wipwaps voor kleine kinderen, wips voor grotere kinderen en wippen voor mindervaliden. Voor meer informatie over wips voor gebruik in openbare speelgeledenheden kunt u kijken op het professionele deel van de website of kunt u contact met ons opnemen. De állerleukste WipWappen en WipKippen nu bij NuBuiten. Bestel Direct online of kom ons wipwap en wipkip assortiment uitproberen in de showroom!


Fiberplast heeft een uitgebreid assortiment van kunststof wipkippen, oftewel veerdieren, in haar Enviroplay assortiment. Deze kleurvolle, slijtvaste en vooral erg duurzame kunststof veerdieren zijn een leuke toevoeging voor vrijwel iedere speelplaats, schoolplein of park. De buiten toestellen zijn grondig getest op de algemene veiligheid en voldoen ruim aan diverse strenge Europese en Britse normen. Een kunststof parkbank of speeltoestel biedt diverse voordelen ten aanzien van traditionele materialen zoals hout of staal. Zo behoeft het minder onderhou is het bestendiger en heeft het een veel langere levensduur.


Een echte wipwap voor binnen en buiten. Van kunststof , maar wel sterk want er kunnen tot wel drie kinderen op. Met stevige voetsteunen voor de veiligheid.


Verander je achtertuin in een speeltuin met deze spectaculaire 3graden draaiende wipwap ! Je kinderen zullen duizelingwekkend veel plezier beleven terwijl ze genieten van een frisse bries op een zonnige dag. De houten wipwap is gemaakt van gladgeschuurd (Spint-vrije) robina houten stammen. Wipwap 3graden draaiend. De stammen zorgen ervoor dat het speeltoestel er heel natuurlijk uitziet.


Elke wip is uniek in zijn vorm en uitstraling. De complete wipwap is geschikt voor personen. Geschikt voor tot kinderen.


Hij heeft ergonomisch ontworpen zitjes en anti-slip handgrepen, zodat je kinderen veilig en comfortabel kunnen genieten bij het spelen. Deze stevige en weerbestendige wip is gemaakt van stevig staal en duurzaam kunststof. De 3graden rotatie maakt de wipwap nog spannender en leuker! Alle benodigde installatie-accessoires zijn inbegrepen.


Kunststof wipwap

Een optimale bescherming tegen roest. Uitvoering De Wip is voorzien van een stabiele driepoot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts