donderdag 12 februari 2015

Evergreenz kempervennen

Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Ze zijn zeker een bezoekje waard! Evergreenz is een all-you-can-eat buffet voor de hele familie.


Nu die van het Meerdal én Port Zélande, als eerste Nederlandse klaar zijn, smaakt dan natuurlijk naar meer. Westerhoven en geclassificeerd als van bij TripAdvisor.

Een bijzondere rustieke omgeving, herinneringen van prille mei dagen, zwoele zomeravonden en mooie najaarsmiddagen. Ga bijvoorbeeld raften, waterskiën of wakeboarden. Een lekkere salade, vlees of vis en een speciaal kinderbuffet. Ook indoor is er van alles te beleven.


Zo is er een snowcentrum waar je kunt skiën en snowboarden. Toch wel bijzonder in eigen land. Gelegen in een waterrijke omgeving op een half uurtje rijden van Eindhoven.


Wannabe een Kok, een van onze Wannabe activiteiten waar kinderen in de huid kruipen van een echte chefkok.

Want het concept zoals we dat nu nog kennen wordt steeds zeldzamer. En ook De Eemhof krijgt er nog eentje. Ow, en Het Heijderbos ook nog. Die van De Huttenheugte is nog voor de herfstvakantie klaar!


Ook hier is het weer een ‘eigen. Kemper vennen met mijn moeder van bijna jaar, zaterdag avond hadden we al weken van te voren een tafel gereserveerd voor personen en een kin om 19. Ik had een aantal dagen van te voren gereserveer vanuit thuis. Op de site heb ik alle informatie opgezocht van evergreenz en de kosten hiervan, stonden op de site. Tijdens de hittegolf zat ik in een huisje van CenterParcs Kempervennen.


De afgelopen paar jaar ben ik al een aantal keren in een soortgelijk park geweest en ik heb dus wat vergelijkingsmateriaal. De Kempervennen ligt in Noord-Brabant, ten zuiden van Eindhoven, niet ver van de Belgische grens. Voor een lekker hapje en drankje onder de palmbomen kunt u hier de hele dag terecht. Daarna een goede kop koffie en uitgebreid lunchen in het Grand café.


Get a preview of all our latest news and best offers. De snackbar Snacks De Daily Store supermarkt voor de dageljikse boodschappen. Orry and Friends, a supermarket, various shops, the House of Games and Casino, a bowling alley and lots of animals.

Er is gratis WiFi in het hele park. Elk huisje beschikt over een eigen gemeubileerd terras en een gecombineerd woon- en slaapgedeelte. De woonboot op Kempervennen is een bijzondere ervaring met een zeer luxe uitstraling en design inrichting. Ontbijt op het privé terras en geniet van het water en het uitzicht!


Na een lange dag vol avontuur kun je komen genieten op de Market Dome van de Kempervennen. For adults there is coffee, espresso etc. Het is een groot en luxe vakantiepark met veel faciliteiten, zowel op het park als in de nabije omgeving. Het gevarieerde ontbijtbuffet biedt u tal van gerechten.


Koffie, thee en diverse sappen zijn inbegrepen. Dat is pas een goed begin van uw dag! Je leest reviews die je helpen bij het vinden van locaties en diensten in de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts