dinsdag 10 februari 2015

Opbergbox groen

Koop nu jouw nieuwe Groene opbergbox thuis op je gemak. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Opbergbox groen

Niet tevreden, gratis retour! Ontdek het assortiment van Wehkamp. Kies uit producten vanaf € 295. Specialistisch advies nodig? Berg er je rondslingerende spullen in op.


Omdat de box fris groen is, is deze opberger ook nog een ware eyecatcher in je interieur. Opbergbox Parijs is trendy groen van kleur en 31x31xcm. Slingeren het speelgoed en de spullen van jouw kinderen ook altijd overal rond? Voor 22:bestel morgen in huis! Gemaakt van stevig karton.


Opbergbox groen

Buitenzijde omplakt met gekleurd papier en afgewerkt met glossy. Zoveel mogelijkheden met opbergboxen, opbergkisten en vouwkratten. De Crownest opbergbox L van Allibert is nestbaar en voorzien van stevige, brede handgrepen voor een comfortabele grip tijdens het verplaatsen van de box. IKEA - TROFAST, Opbergbak, groen , Past bij de TROFAST basiselementen.


Uitstekend te completeren met de deksel TROFAST. Kwantum, daar woon je beter van! Beschikt over een deksel met een eigentijdse stippenstructuur die eenvoudig op de box.


Stapelbaar in combinatie met een deksel. De deksels van de Allibert Crownest - L opbergbox is apart verkrijgbaar. Bekijk ons ruime assortiment! Of je nu dagelijks klust of één keer per jaar.


Bewaar je voedsel vers en lekker. GAMMA is er voor iedere klusser! Het heeft een stapelbare modulair systeem en kan wanneer de boxen leeg zijn in elkaar worden genest om ruimte te besparen. Zoek naar opbergbox groen.


Het design van de opbergbox zorgt ervoor dat je een handige grip hebt van onderop en daardoor kun je het makkelijk op hoogte plaatsen. Deze opbergbox heeft een handig formaat voor al je kleine spulletjes. De box wordt plat geleverd. Combineer de box met de andere nieuwe kleuren bosgroen en grijs.


Deze handige vouwbare opbergdoos zet je zelf in elkaar, je hoeft alleen de plakstriks te verwijderen. Een groene opbergdoos met deksel, gemaakt van gerecycled plastic. Een prachtige kleur groen , namelijk calm green.


Het doosje heeft twee handvatten, waardoor je deze makkelijk kunt dragen. In de zijkanten van de doos zitten gaatjes waar je doorheen kunt kijken. Een te kleine opbergbox is natuurlijk niet praktisch.


Een opbergbox is misschien wel de beste hulp om je huis opgeruimd en georganiseerd te houden. Wil je liever een maatje kleiner? De opbergbox Crownest van Keter is ideaal voor het opbergen van al je spullen.


Opbergbox groen

De collectie varieert van groot tot klein. Dankzij de handgrepen aan beide zijkanten kan je de boxen gemakkelijk verplaatsen. Bovendien brengt de speelse groene kleur extra leven in je woonkamer! De Q-line liter opbergbox heeft het allemaal! Een eenvoudige, maar multifunctionele box voor het vocht- en stofvrij opbergen van je belangrijkste spullen.


Deze box is prima stapelbaar en voorzien van handige sluitclips zodat het deksel goed op zijn plaats blijft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts