vrijdag 6 februari 2015

Camping ons buiten in oostkapelle

Alle mogelijkheden tot meer Luxe! WIFI, Privé badkamer tot Sauna. Luxe Chalets op 2KM van het strand! Dé gezinscamping van Oostkapelle! Of boek de Zeeuwse Massagesalon!


Camping ons buiten in oostkapelle

Gutachten und fachärzrliche Beratung für Betroffene u Versicherte. Entdecken Sie die große Musikauswahl für jeden Geschmack im Thalia Onlineshop! Of je nu met je eigen tent komt of een accommodatie huurt bij ons , we zien bij onze gasten graag een glimlach van oor tot oor. Ook met de camper bent je van harte welkom bij ons op Ons Buiten.


De Camperplaatsen zijn gedeeltelijk verhar terwijl er ook nog een gedeelte gras ligt. Verder zijn de plaatsen gelijk aan een normale kampeerplek, zo beschikken ze over amp. Overdag volop animatie en ’s avonds geen avondvermaak maar rust.


Een speeltuin vormt het centrale punt van het park. Er is een zwembad en in het restaurant bedien je jezelf. Een snackbar ontbreekt maar die is aanwezig in het centrum van Oostkapelle (kilometer). Oostkapelle en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Ontdek Zeeland met haar rustieke dorpen (zoals Domburg en Veere), monumentale steden, een groot netwerk aan wandel- en fietsroutes.


Ons Buiten ligt in het dorp Oostkapelle en slechts km van het strand. Er is mogelijkheid tot het huren van stacaravans, trekkershutten en bungalows. U kunt er ook genieten van een massage.


Het complex ligt op minuten lopen van Oostkapelle en op km van het strand. Het is ongeveer minuten rijden naar het centrum van Domburg. De camping beschikt over een speeltuin, indoorspeeltuin en sportterrein. Snuif de zilte zeelucht op en geniet van een mooie strandwandeling of een heerlijk dagje relaxen aan zee.


Op Acsi site staat vermeld dat er wellness en sauna aanwezig is. Als je doorgaat naar de site van camping ons buiten wordt er vermeld dat bij verblijf op de camping er uur gratis sauna gebruik per dag wordt aangeboden. Camping De Pekelinge in Oostkapelle is een sportieve Ardoer familiecamping in Zeeland. Ga op ontdekking in Zeeland en beleef een onvergetelijke tijd.


De kindercamping behoort tot de beste kindercampings van Nederland. Zoeken op Campings Zeelan brengt je o. De elfde plek in de top van beste campings in Nederland. Kampeer voordelig op een van de campings in Oostkapelle voor €1 €1 €1 €of €p. Genieten vinden wij het belangrijkste wat er is.


De omheinde dreumesveldjes zijn geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Ook zijn er veldjes met privésanitair. Daarnaast zijn er twee overdekte kleuterbaden en bij de uitgang ligt een dierenweitje.


Camping ons buiten in oostkapelle

Wij hebben onszelf ten doel gesteld het gasten zo comfortabel mogelijk te maken, zodat ze optimaal van het buitenleven kunnen genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts