woensdag 18 februari 2015

Badmeubel steigerhout

Geniet ook van onze speciale Kortingsactie. Bestel snel en pak de korting! Snelste levering in de Branche! Ook steigerhouten meubelen op maat binnen weken bezorgd!


Hoge Kwaliteit voor Lage Prijzen.

Vind badmeubel steigerhout als je nu zoekt. Omschrijving Dit badkamermeubel heeft lades onder elkaar. Badkamermeubel van steigerhout met lades en stalen onderstel.


Het meubel is van steigerhout gemaakt en vervolgens geschuurd. Steigerhout in de badkamer? Meubels van steigerhout geven je badkamer een natuurlijke, nautische uitstraling: alsof u in een strandhuis woont.


Sfeervol badkamermeubel met legplank en gemaakt van oud steigerhout , dat overigens heel geschikt is voor de badkamer.

Uit te breiden met deurtjes of laden, een mooie spiegellijst, legplankjes voor aan de muur. Naast het wastafelmeubel maken we ook kasten van gebruikt steigerhout , voor de handdoeken bijvoorbeel en nog andere kastjes voor in de badkamer. Wat we zelf ook heel fraai vinden, is het oud steigerhout inleggen met gekleurd sloophout.


Het steigerhouten badmeubel is praktisch door de ruime laden en in het open vak kun je je eigen touch aan de badkamer geven. De laden kunnen uiteraard op verschillende hoogtes worden gemaakt. Deze afmetingen kunnen uiteraard worden. Nieuw Ophalen of Verzenden. Badmeubel steigerhout met legplank en versteklijst Ook badkamermeubel van steigerhout type een populair model van de badkamermeubelen, wordt speciaal voor jou, in mijn atelier, op maat gemaakt.


Mooi en stoer steigerhouten badkamermeubel op een standaardhoogte van cm. Het is mogelijk om in het midden is een legplank te laten maken, waar je bijvoorbeeld handdoeken op kunt leggen. De stoere, maar ook warme uitstraling van het steigerhout past eigenlijk in elke badkamer. Ivm verhuizing naar badkamer met dubbele wastafel bied.


Zo goed als nieuw Ophalen. Populaire steigerhout meubels. Duurzaam hout als steigerhout wordt steeds populairder.

Speciaal voor u hebben wij op een rijtje gezet wat de meest populaire steigerhouten meubels zijn van dit moment. Zoek naar badmeubel steigerhout. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan!


Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Een wastafelmeubel, ook wel badkamermeubel genoem past in elke badkamer. Onze badkamermeubels worden gemaakt van gebruikt steigerhout. Dit geeft een mooie en stoere uitstraling aan uw badkamer. Bent u op zoek naar een badkamermeubel van steigerhout ? Dan bent u bij RestyleXL aan het goede adres!


Het is een prachtige robuuste houtsoort en geeft direct een natuurlijke en frisse uitstraling aan je inrichting. OmschrijvingDit badkamermeubel is een speciaal model want dit badkamermeubel heeft namelijk lades naast elkaar. Een badkamermeubel van steigerhout kopen heeft natuurlijk niet alleen als nadeel dat je erg veel geld kwijt bent aan de aankoop van een badkamermeubel van steigerhout , maar ook dat je gebonden bent aan de formaten van het badkamermeubel die worden aangeboden.


Nu kan jij zelf een badkamermeubel van steigerhout op de maat maken zoals jij dat zelf. Met steigerhout kun je zelf mooi, robuuste meubels maken voor binnen en buiten. Zo kun je je eigen steigerhouten stoelen, tafel, tuinbank, kast of bureau maken.


Je vindt hier niet alleen handige stappenplannen, maar ook duidelijke tekeningen waar je meteen mee aan de slag. Wie hout in de badkamer wil hebben moet zeker de badkamermeubels van RestyleXL bekijken. De geschiedenis is van het hout af te lezen. Hier slaag je zeker als je op zoek bent naar een steigerhouten tafel, kast of steigerhouten bed. Wij helpen je er graag mee.


Wist je dat we ook een prachtige collectie steigerhouten tuinmeubelen en industriële tafels met steigerhout hebben? Heb je speciale wensen, dan kun je altijd een offerte opvragen. Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd. Een badmeubel van meter breed kom je niet veel tegen.


En zeker niet voor een betaalbare prijs. Dit vorstelijke meubel is van oerdegelijke Duitse kwaliteit, en heeft maar liefst laden. De levertijd is ook maar kort. Binnen weken is het in Duitsland voor u geproduceerd en kunnen wij het geheel gratis naar u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts