vrijdag 6 februari 2015

Bosch hakselaar axt 25 tc

Specialistisch advies nodig? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De multifunctionele hakselaar AXT TC heeft het „Turbine-Cut System” om een extreem snelle materiaaldoorvoer te garanderen zonder dat er iets vast komt te zitten. Bosch hakselaar op Vergelijk. Waar is het artikel voor geschikt?


Bosch hakselaar axt 25 tc

De takken worden door deze wals naar binnen getrokken. Hij doet dat met beleid en je hoeft niet bang te zijn dat je een zwiepende tak in je gezicht krijgt. Hij kan zelfs takken aan die millimeter dik zijn.


Een hakselaar is een ander woord voor versnipperaar. Zo heb je jouw tuinafval binnen no time versnipperd. Zelfs takken en struiken tot een dikte van 45mm worden verwerkt zonder te blokkeren. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


De hakselaar is voorzien van een freeswalssysteem en dit systeem zorgt voor een snelle materiaaldoorvoer van struiken en houtachtig materiaal tot mm. Met deze power onder de kap maakt de hakselaar korte metten met takken en twijgen met een dikte tot millimeter. Help anderen en geef jouw mening over dit product.


Hol dir alle Ergebnisse aus dem gesamten Web. Bespaar tot wel via kiesproduct. Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.


Hakselt alles kort en klein. Het walswerk van de fluisterhakselaar AXT D werkt zelfintrekkend en is afgeschermd om nog meer veiligheid te kunnen garanderen. Bovendien werkt de machine alleen wanneer de opvangbak correct is geplaatst.


De innovatieve, afneembare trechter van de BOSCH hakselaar vergemakkelijkt het vullen en het verhelpen van blokkades. Met de snelle vultrechter en het zelfintrekkend systeem voor snelle materiaaldoorvoer ben je zeer snel klaar. Bovendien past de afneembare trechter precies in de opvangbak zodat je alles ruimtebesparend kan opbergen.


Bosch hakselaar axt 25 tc

Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Neem dan contact met onze klantenservice. Leveringsomvang Praktische aanduwstok Opvangbak l Productomschrijving Veelzijdige un.


Ook struiken krijgt u gemakkelijk klein met deze krachtpatser ! Met de krachtige powerdrive motor is deze hakselaar ideaal voor het verwerken van zacht materiaal en takken tot mm. Door het scherpe meshakselaarsnijsysteem wordt u tuinafval in een mum van tijd versnipperd. Dit is de hakselaar voor het verhakselen van uw tuinafval. Wellicht kunnen de bezoekers van ManualsCat. Objecten in zoekresultaten.


Bosch hakselaar axt 25 tc

Zo goed als nieuw Ophalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts