dinsdag 24 februari 2015

Pvc slang transparant

Pvc slang transparant

Plastics Nederland levert en bewerkt kunststof halffabrikaten en is met ruim. Ruime keuze tuinartikelen online. Deze transparante pvc slang is zelfs geschikt voor onder andere vloeibare levensmiddelen. De uitermate hoge kwaliteit slang maakt deze dan ook geschikt voor zeer diverse toepassingen, denk aan aquaria, modelbouw, laboratoria maar uiteraard ook voor de voedselverwerkende industrie. Rubbermagazijn biedt transparante pvc slangen, deze slangen worden veelvuldig toegepast in de industrie, medische toepassingen, aquaria, modelbouw en zijn tevens geschikt voor voedseltoepassingen.


Alfaflex Cristal is een doorzichtige slang met voedingsmiddelen kwaliteit. Transparante slang van meter. De dikte van de wand is 8mm.


Deze Cristallo Extra slang is gemaakt van pvc zonder inlage, de slang is transparant en zeer flexibel. Geschikt voor het drukloos transporteren van vloeibare levensmiddelen. Arestho levert al de slangen die wij in ons assortiment hebben wanneer u wilt op de locatie die u wilt. Wanneer u voor uur bij ons bestelt heeft u de slang de volgende werkdag in huis. Wij leveren al onze slang direct uit voorraad.


Pvc slang transparant

PVC Slang transparant - 1meter nodig? Koop boerenslim in bij Amacoo. Het grote voordeel van dit veelzijdige materiaal is dat het temperatuurbereik erg groot is. Deze slang heeft een buitendiameter van 10mm en een binnendiameter van 8mm en is gemaakt van sterk en buigbaar PVC.


Door de uitstekende transparantie is het eenvoudig om te zien wat er door de transparante slang wordt overgebracht en zijn blokkades snel op te merken. De slang is geschikt voor de VMA4en VMA4van Velleman. Ideale flexibele zuigslang om aan de waterpomp te bevestigen. PVC -Handel biedt een ruim assortiment Slangen aan voor een scherpe prijs.


Wat is voor u de juiste slang ? Iedere toepassing vraagt om zijn eigen soort slang. Zo dienen de slangen om flexibele bindingen in leidingssystemen of worden ze soms gebruikt als zuigleiding. Geïnteresseerd in onze producten?


PVC slang transparant diameter 26mm lengte meter. Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Alle tuinartikelen shop je online.


De beste keuze tegen lage prijzen! Deze pvc luchtslang is van een goede kwaliteit (voedingskwaliteit) en heeft een binnendiameter van mm. De kleur van deze luchtslang is: transparant. Gebruik deze pvc transparante slang van mm bij het installeren van de luchtpomp voor je vijver of aquarium. De luchtslang is per strekkende meter te bestellen.


Merkloos in de categorie Hoesje voor mobiele telefoon. Deze heldere pvc slang is toepasbaar voor voedingsproducten, medische laboratoria en diverse industriele toepassingen, landbouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts