donderdag 5 februari 2015

Tuintafel behandelen

Bestel online of bezoek onze showrooms. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie! Altijd de laagste prijsgarantie. Alleen dit weekend met extra kassakorting op alles!


Meer dan 1leuke woonwinkels. Haal vandaag nog die nieuwe Tuintafel in huis. Bezoek Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Tijd om mijn houten tuinmeubelset uit de schuur te halen en op het terras te zetten. Maar na drie jaar blijken de tuinstoelen en tuintafel toch wat vaal en lelijk te worden en begint het hout zelfs op een paar plaatsen wat te splijten, barsten en buigen. Hoog tijd om de tuinmeubelen te behandelen. Onderhoud je houten tuinmeubelen, het juiste onderhoud van je houten tuinmeubelen draagt sterk bij aan de levensduur van je houten tuinmeubelen.


Tuintafel behandelen

Het beste moment om houten tuinmeubelen te behandelen is in een warme en droge periode. Hoe houten tuinmeubelen behandelen : Reinig het meubilair met warm zeepsop en een propere doek. Spoel daarna grondig af en laat voldoende drogen in open lucht. Laat minstens uur drogen alvorens enige producten aan te brengen. Eikenhout behandelen is niet lastig.


We geven u graag een aantal tips over hoe u het beste uw houten tafel behandelen kunt. Van onbehandeld hout tot de beste olie. Onbehandelde eiken tafel behandelen.


Wilt u een - tot nu toe - onbehandelde houten tafel behandelen , omdat deze vol zit met vlekken en ongewenste kringen? Let op, het behandelen van meubelen met teakolie of een sealer doe je alleen voor het kleurbehoud van je meubel, niet om de levensduur te verlengen. Nooit een afdekhoes gebruiken. Wij adviseren nooit een afdekhoes te gebruiken voor tuinmeubelen. In het verleden hebben wij deze wel in het assortiment geha maar hier zijn we vanaf gestapt.


Teak tafel behandelen met meubelolie of structuurolie. De meubelolie of structuurolie zorgt voor een wat donkerdere tint van uw tafel. Indien u de originele kleur van het teakhout wenst te behouden, adviseren wij groene zeep.


Voor nog wat betere bescherming kun je je teak tafel behandelen met teakfix. Dit zorgt wel voor een lichte verkleuring van de tafel, maar beschermt ook beter tegen vetvlekken. De behandeling met teakfix hoef je maar een keer per jaar te herhalen.


Schuur de tafel van tevoren licht op met schuurpapier, in richting van de nerf. Hoe kun je het beste de houten tuintafel behandelen ? Dit is een vraag die wij veel gesteld krijgen in onze winkel. Hout is een prachtig product, het is gemakkelijk te bewerken en zorgt voor een prachtige natuurlijke uitstraling.


Tuintafel behandelen

Het nadeel dat aan een houten tuintafel kleeft, is dat het enig onderhoud vereist. Om hout te behandelen zijn er een aantal producten beschikbaar op de markt. Deze producten zijn onder te verdelen in de volgende categorieën: Olie, was, beits en lak.


Hout behandelen met één van deze producten is niet alleen goed voor het uiterlijk maar is ook noodzakelijk om de werking van het hout tegen te gaan. Wij hebben al in meerdere meubelwinkels moderne tafels zien staan in Franse eik en deze zijn allemaal geoliëd. Nu gaat een houtbewerker die wij kennen zo een tafel voor ons maken, maar hij stelt voor om deze te vernissen i. Kies uit 6producten vanaf € 290. Groot assortiment Tuintafels.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Verfraaien van uw huis met Tuintafels. Ruim assortiment online bestellen! Houten tuintafel en houten tuinstoelen beitsen. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van je houten tuinmeubelen.


Daarom is het belangrijk om de houten tuintafel en tuinstoelen te onderhouden of, als dat nodig is, op te knappen. Met een behandeling van beits of olie kun je jarenlang genieten van je meubels. Wij willen onze massief blank eikenhouten eettafel (ca jaar geleden met olie behandeld) als tuintafel buiten gaan gebruiken. Hij blijft het gehele jaar buiten staan. We willen de tafel een white of greywash uiterlijk geven.


Hoe kunnen we de tafel het best behandelen en onderhouden zodat hij voor buiten geschikt is? Na het schoonmaken kun je er voor kiezen om je teakhouten tuinmeubels te behandelen. Het is belangrijk dat je tuinmeubels goed droog zijn voordat je ze behandelt, laat ze daarom tenminste uur drogen na het schoonmaken. Wanneer je wil dat je teak tuinmeubelen hun goudbruine kleur behouden is het van belang je meubels te behandelen met teakolie.


Woca is een Deense fabrikant gespecialiseerd in de behandeling van hout voor zowel binnen als buiten. Hun Exterior Oil serie is zeer goed bruikbaar voor het behandelen van de verschillende soorten hout en heeft voor diverse houtsoorten een specifiek pigment zoals voor Douglas Hout. Zowel in kleur als transparant verkrijgbaar. De James tuintafel 240x1is de jeans onder de tuintafels!


Tuintafel behandelen

Deze robuuste tuintafel met brede planken is op ontzettend veel manieren te stylen en past in bijna elke tuin en ook nog eens beschikbaar in veel verschillende maten. Wij leggen uit hoe onbehandeld eiken het beste afgewerkt kan worden. Het behandelen van steigerhouten tuinmeubelen met olie is heel belangrijk. Dit komt omdat steigerhout erg zacht hout is en het kan snel verkleuren.


Wij raden het echter vooral aan als tuinmeubel. Dit is ook het ideale moment om tuinmeubelen van Douglas hout bij ons te bestellen. Wij bewerken het hout precies zoals u wilt tot tuintafel met stoelen, waardoor u in het voorjaar heerlijk aan uw gloednieuwe tafel kunt aanschuiven in de achtertuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts