donderdag 5 februari 2015

Fargesia murieliae simba

Vanaf €gratis thuisbezorgd. Hét online tuincentrum met meer dan 10. Dit soort wordt niet hoger dan 175cm. Zodra de bamboehaag is geplaats kunt u hem meteen op de gewenste hoogte snoeien.


Je hoeft dus geen maatregelen te nemen om hem in toom te houden.

Toch moet hij niet constant natte voeten hebben, want dan bestaat er kans op rotten. In de winter blijft deze soort mooi groen. Bovendien is deze soort zeer winterhard. De Fargesia ‘ Simba ’ is een volle, compacte en bossige bamboe met heldergroene stengels. De hoogte van deze bamboe bedraagt circa 2cm.


Naar verwachting bloeit deze plant de komende circa jaar niet. Fargesia murieliae heeft onlangs gebloeid en uit het zaad is o.

De ruisende halmen geven een rustgevend gevoel. De halmen zijn minder dik dan de jumbo en zitten dichter bij elkaar. Deze verdraagt 25° C vorst! De Simba kan in de loop van de jaren 50cm breed worden. Guaranteed best value, low prices, fast delivery, special offers.


Zoals de meeste soorten fargesia kan ook deze als haag gebruikt worden. De simba is zeer winterhard. Ben je opzoek naar een niet zo’n hoog wordende Bamboe dan is de Simba een goede optie. It is a large, clump-forming evergreen bamboo, closely resembling Fargesia nitida in the same genus, but with yellow canes.


Hij blijft redelijk stijf rechtop staan. Erg fraai in een haag, maar ook mooi om in een groep of solitair te planten. Fargesia is een van de bekendste en sterkste, niet woekerende bamboes. Alle Murieliae soorten zijn niet woekerende Fargesia bamboes. Ook de fargesia murieliae simba is geselecteerd uit de zaailingen afkomstig uit de bloei van de fargesia murieliae.


De soort blijft wat kleiner dan de murieliae en de super jumbo, maar de doorsnede wordt groter.

Toon alle resultaten uit de webshop. Bamboe planten nabij een folievijver: kies voor niet woekerende bamboe zoals. Get without the ads.


Alle Fargesien wachsen wesentlich besser in humosen, nährstoffreichen Böden. Ideal wäre eine Pflanzung in Bambuserde. Sonst sollten Sie eine Bodenverbesserung vornehmen. De Fargesie murieliae ‘Jumbo’ is een sterke en sierlijke bamboesoort die het in iedere tuin goed doet. Bladkleur is fris midden groen.


In voller Sonne gepflanzt wirkt Simba hellgrün, die Blätter rollen sich schnell und oft ein. Je feuchter der Standort, desto besser verträgt Simba Sonne. Simba liebt eine Mulchschicht, unter der der Boden immer feucht ist. Son feuillage est vert clair.


Cette espèce, très rustique, garde sa couleur verte en hiver. Ce Bambou à tiges de couleur vert clair est dense et compact. Fargesia rufa is afkomstig uit de bergachtige gebieden van china, waar het voedsel is voor de reuzenpanda.


Zeer winterharde, breed groeiende niet woekerende bamboe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts