dinsdag 17 februari 2015

Ongedierte keutels

Voor 23:bestel Morgen thuis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Diervriendelijke Muizenvallen! Ruim aanbod Insectenlampen. Ik zeg altijd maar dat voorkomen beter is dan bestrijden.


Ongedierte keutels

Je kunt zelf al heel veel doen om overlast van ratten te voorkomen. Wij kunnen je daarbij heel goed helpen en adviseren. Precies, aan de keutels kunt u zien met wat voor knaagdier u te maken heeft. De keutels lijken op hagelslag? Aan de keutels van een rat kun je ook zien met welke rat je te maken hebt.


Ze liggen in groepjes bij elkaar. Wist u dat een steenmarter sporen achterlaat? U herkent steenmartersporen eenvoudig. De uitwerpselen van een zwarte rat zijn banaanvormig.


Als de keutels zacht zijn en glanzen, duidt dit op een actieve rattenplaag. Wilt u de rattenpoep opruimen, was altijd grondig uw handen als u klaar bent met schoonmaken. Heeft u keutels gevonden en wilt u hierover informatie of advies? Mocht u nog vragen hebben, stel deze dan via dit formulier.


Wij zullen u zo spoedig antwoorden. Sethi maanden geleden Reageren. Muizenkeutels worden gekscherend dan ook weleens vergeleken met hagelslag. Al tref je waarschijnlijk toch liever een korreltje hagelslag aan op de gron dan een muizenkeutel!


Zijn de keutels zacht en glanzen dan gaat het om verse uitwerpselen. Keutels van ratten, egels, kikkers en nog veel meer. Verwar muizenkeutels niet met rattenkeutels.


Deze keutels zijn veel groter en hebben een afmeting van – mm. Rattenkeutels kom je vaker buiten of in schuurtjes of garages tegen, maar net zo goed binnenshuis. Door een planmatige aanpak kan het ongedierte effectief worden bestreden. Wespennest verwijderen in Kampen?


Ongedierte kan voor veel overlast zorgen. In tegenstelling tot die van een rat zijn deze keutels bovendien erg plakkerig en zijn soms zichtbare resten van insecten te zien. Uitwerpselen van muizen geven ten eerste aan dat er muizen bij je binnen aanwezig zijn. Aan de hoeveelheid keutels kan soms afgeleidt worden of je veel muizen in huis hebt, ja of nee.


Twee muizen kunnen dus behoorlijk veel muizenkeutels op een dag. Hierdoor laten ze overal keutels en urine achter. Het meest voorkomende ongedierte is knaagdieren, met name muizen en ratten.


Ongedierte keutels

Zijn het verse sporen dan zijn de keutels donker grijs tot zwart, ze glimmen. Bruine ratten produceren keutels die een beetje een ongepelde pinda-vorm. Als je ongedierte hun gang laat gaan, heb je in no-time een plaag in huis met alle gevolgen van dien. Ieder soort ongedierte heeft bepaalde kenmerken waaraan je ze kunt herkennen. Schade, stank of overlast door ongedierte.


Vleermuizen poepjes zijn gemakkelijk te herkennen. Ze hebben ongeveer het formaat van muizenkeutels. Omdat vleermuizen veelal onder een dakbeschot of andere hoge plek kruipen blijven de uitwerpselen op de muur geplakt. Ook kunt u op het dak keutels vinden. In de keuteltjes zijn vaak delen van insecten terug te vinden zoals schilden of vleugeltjes.


Steenmarter uitwerpselen herkennen. Hygiëne is enorm belangrijk als je ongedierte wilt vermijden! Toch getroffen door ongedierte ? Kom je aangevreten voedsel tegen? Zie je vreemde keutels liggen? Word je dag en nacht geteisterd door nare geluiden uit muren of vloeren?


Tegen ongedierte moet je hard optreden, anders kan de plaag nog veel erger worden. Zoals bij iedere bestrijding van ongedierte zijn preventieve maatregelen en het zo onaangenaam mogelijk maken van de leefomgeving zeker noodzakelijk! Goedkope producten, 1 Effect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts