dinsdag 17 februari 2015

Barbecue kamado

Barbecue kamado

Leuk wonen hoeft niet duur te zijn. Thuisbezorgd of gratis afhalen in onze winkel! Alleen dit weekend: extra korting op alles, inclusief op lopende folderacties. Inspirierende Daily-Sales.


Barbecue kamado

Bespaar tot wel via kiesproduct. Kamado Barbecue geschiedenis. De kamado bestaat al erg lang. De oorspronkelijke kamado komt uit Japan.


Na WOII ontdekten de Amerikaanse GI’s dat de kamado wel heel leuk was om mee te barbecueën. Denk aan een pizzasteen, een cold smoke generator (voor het roken op lage temperatuur) en nog veel meer. Geen wonder dat de kamado de nieuwe trend is op het gebied van Outdoor Cooking. Keramische barbecues houden de warmte goed vast, waardoor je meer controle hebt over de temperatuur.


Wij adviseren om nooit een kamado te kopen zonder dat je hem live hebt gezien. Dat is wel zo gemakkelijk, want je haalt gelijk het complete pakket in huis. Een kamado met geïntegreerde zijtafels op het oog? Weet je in ieder geval zeker dat je zijtafels op je barbecue passen.


De afwerking van de kamado. Een buitengewone barbecue ervaring! Klaar voor de mooiste vorm van buitenkoken?


Stijlvolle barbecue met dekselveer voor gemakkelijk openen, eenvoudig in de temperatuurregeling dankzij ventilatiesleuven, met aslade en vierpotig basisframe met zwenkwielen. Deze barbecue van hoge kwaliteit staat garant voor jarenlang BBQ-plezier en is elk seizoen te gebruiken. Zo is een kamado veelzijdig, ongecompliceerd en duurzaam.


Met een kamado kun je ontzettend veel verschillende gerechten maken. Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment.


Specialistisch advies nodig? Vraag advies aan de expert! Natuurlijk kun je bij de bouwmarkt, het tuincentrum of bij de Blokker een kamado BBQ kopen. Maar weet je eigenlijk wel wat je koopt? Overleeft het één nachtvorstje?


Uitgerust met HDPE zijtafels en handvat en met extra dikke keramische vuurschaal kan deze barbecue zeker de strijd aan met de grote merken. Dankzij de dikke behuizing blijven warmte en vocht in de barbecue en heb je een goede controle over de temperatuur. The Bastard is hét Nederlandse premium kamado merk. Deze massieve, meestal keramische, barbecues zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en houden zeer goed warmte én vocht vast. De beste kwaliteit barbecue voor een eerlijke prijs.


Zo maak je niet alleen vlees, maar ook pizza of gerookte zalm. Daarnaast hebben ze vanwege de constructie een lange levensduur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts