donderdag 19 februari 2015

Steigerhout antraciet

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bespaar tot wel via kiesproduct. Antraciet wash steigerhout bieden wij gedroogd aan, dit betekent dat de planken terug gedroogd zijn in droogkamers tot een minimaal vochtpercentage in de kern.


Meubelen van steigerhout in de kleur antraciet. Kiest u voor antraciet steigerhout , dan kiest u voor geschaafde en behandelde planken die maatvast zijn.

Naast dat u meubelen kunt maken, is ons antraciet steigerhout ook geschikt voor het maken van bankjes. De beits is ook uitstekend te gebruiken op andere soorten zachthout. Een optimaal effect krijgt u op onbehandeld steigerhout. Gebruik dit product vooral voor de kleur die je hiermee geeft aan het hout.


Voordeelpak van planken steigerhout van vurenhout gebeitst in Antraciet kleur. Steigerhout plank van vurenhout gebeitst in Antraciet kleur. Plank is fijn bezaagd en ca 30mm dik, 200mm breed en 250cm lang.

Door de transparante werking van het steigerhoutbeits blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar. Het hout krijgt de charme van doorleefd hout, zoals oude steigerplanken. Het is een transparante beits die goed doordringt in het hout.


Voor 21:uur besteld = morgen in huis! Geef steigerhout (en meubelen) een mooie afwerking met deze greywash. Geschikt voor elke houtsoort! Deze leuke kloosterbank met anctraciet poten is geschikt voor zowel, buiten als binnen.


De tuinbank is van A-kwaliteit gebruikt steigerhout in combinatie met antraciet poten, gemaakt door meubelmaken van Hollandse bodem. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Deze moderne steigerhouten kloostertafel voor buiten of binnen heeft het allemaal.


Deze tafel wordt volledig kant en klaar gelever dus geen gedoe met bouwpakketten. Aan de linkerzijde van deze pagina kun je filters gebruiken, of scrol gerust eens door ons assortiment om te zien wat wij allemaal aanbieden. De nieuwe blanke steigerplanken zijn terug gedroogd. Dit is de standaard maat van een steigerplank.


Wil je de binnenkant van je huis een modern tintje geven dan is het een idee om steigerhout te gebruiken.

De planken zijn ongebruikt en dus schoon van spijkers, krammen enz. Waarom zou u uw meubels van steigerplanken laten zoals ze zijn? Werk ze af met de prachtige antraciet wash van Stoereplanken. Uw meubels ogen robuuster dan ooit. Natuurlijk herkent u het echte ruwe steigerhout , met de tekening van noesten en nerven.


Het blad steekt iets uit over de poten. Je kunt ervoor kiezen om het blad een andere kleur te geven door er een white of grey wash over te (laten) zetten. Is mooi hout en netjes afgewerkt.


De poten zijn tevens van hout en in antraciet gespoten, dit geeft een fraaie stoere uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts