donderdag 5 februari 2015

Cortenstaal bloembakken zonder bodem

Cortenstaal plantenbakken zonder bodem. Maatwerk cortenstaal bloembak zonder bodem , cortenstaal bloembak met bodem , cortenstaal bloembak vierkant, cortenstaal bloembak rechthoekig, cortenstaal bloembak ronen verrijdbare cortenstalen bloembak of corten bloembak omhulsel. Bij grotere maten plantenbakken is de kans groot dat door het gewicht van de inhoud de wieltjes afbreken.


Kleinere maten vierkante plantenbakken met wieltjes kan je over kleine afstanden voorzichtig verplaatsen. Ook is het mogelijk om de plantenbak kosteloos in hoogte te laten inkorten of de plantenbak te bestellen zonder bodem. Ronde, vierkante, rechthoekige, conische, grote of kleine plantenbakken? Met bodem of zonder bodem ? Onze plantenbakken met bodem worden standaard geleverd met pootjes van 15mm en. Indien voor een bodem gekozen wordt, dan wordt deze voorzien van een waterafvoer.


Alle prijzen zijn inclusief B. Verzendkosten zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden. In de omgeving van Hengelo (O) kan gratis geleverd worden. Kenmerkend voor onze bloembakken is de constante kwaliteit in uitstraling en waarborging van de duurzaamheid. Onze cortenstaal bloembakken hebben altijd een omgezette rand aan de bovenkant voor een mooie uitstraling en extra stevigheid. Doordat onze cortenstaal bloembak zonder bodem wordt geleverd is deze ideaal als verhoogde border in uw tuin.


Bekijk ook eens onze unieke modulaire cortenstaal plantenbak. Deze plantenbak kunt u helemaal zelf samenstellen waarbij u de hoogte en lengte van de bak bepaalt. Zo is een modulaire cortenstaal plantenbak zonder bodem ook te gebruiken als hoge plantenbak border. Brows En Ontdek Nuttige Resultaten!


Slimmer Zoeken Naar cortenstaal bloembak. Find cortenstaal bloembak Now at Kensaq. De plantenbak van cortenstaal zonder bodem is ideaal om als border te gebruiken.


Cortenstaal bloembakken zonder bodem

Hierdoor hoeft de grond niet weggenomen te worden. Plaats de plantenbak simpelweg rechtstreeks op de aarde en zet hier je favoriete planten in. Doordat de cortenstaal plantenbakken zonder bodem is, hoef je je ook niet bezig te houden met de afvoer van water. Er zijn bloembakken met en zonder bodem.


Het voordeel va de cortenstaal bloembakken zonder bodem is dat u deze uitstekend als border kunt gebruiken. Zo maakt u een mooie afscheiding zonder dat u vaste planten hoeft te verplaatsen. Schuif de cortenstaal bloembak simpelweg over de vaste plant heen, en uw tuin ziet er geheel anders uit.


Cortenstaal bloembakken zonder bodem

Deze borderranden kunnen direct in uw tuin geplaatst worden en hebben geen bodem. Grote cortenstalen borders in uw tuin of in een plantsoen. Bij een grote CorTenstaal border is het mogelijk om het geheel in onderdelen te leveren en indien gewenst door Steel Garden te laten plaatsen.


Daardoor is een lange levensduur gegarandeerd. De bloembakken van cortenstaal zijn er in vele maten en modellen. Uw plantenbak koopt u snel en gemakkelijk online. Plantenbakken van cortenstaal staan mooi in tuinen door hun natuurlijke roestbruine kleur. Op de website cortenstaalstore.


Deze vierkante plantenbak is vervaardigd uit hoogwaardig mm dik A-klasse CorTenstaal en heeft een afmeting van 700x700x700mm. Maatwerk aluminium bloembakken direct online op maat verkrijgbaar in diverse soorten geanodiseerd aluminium , diktes en afwerkingen als gla rijstkorrelplaat en (en traans) traanplaat. Wij leveren op maat gemaakte geanodiseerde aluminium bloembakken met of zonder bodem , voor binnen en buiten en wel of niet verrijdbaar. CorTenstaal is een sterk en weervast type staal dat de eigenschap bezit om zich bij blootstelling aan de buitenlucht te bedekken met een beschermende roestlaag.


Benieuwd naar de mogelijkheden? Voordelen van de cortenstaal plantenbakken: Stoere en tijdloze uitstraling. Duurzaam en sterk materiaal. Zo heeft u alle invloed op het formaat.


Een langwerpige cortenstalen bloembak? Of toch liever een vierkante? Allemaal geen enkel probleem. Indien gewenst, maken wij de cortenstaal bloembakken zonder bodem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts