dinsdag 24 februari 2015

Brandweerslang

Ruim assortiment waterslang. Alle merken voor de laagste prijs. Bestel Tuinslangen online. Meerdere aanbieders en soorten. Het grootste online winkelcentrum.

Triton pro is ons eigen merk brandweerslang. De binnen- en buitenmantel zijn op duurzame wijze naadloos met elkaar verbonden (verweven). Hierdoor wordt voorkomen dat de binnenmantel los kan laten. Brandweerslangen zijn de meest effectieve manier om een brand te bestrijden. De brandslangen zijn leverbaar met diverse koppelingen en verkrijgbaar in verschillende.


Door deze intensieve samenwerking hebben wij ons aanbod brandweerslangen kunnen reduceren tot twee specifieke modellen. Beide modellen zijn te koop met diverse koppelingen en tegen een zeer gunstige prijs.

Op aanvraag zijn er ook andere lengten dan meter brandweerslang leverbaar. Deze witte brandweerslang is ideaal te gebruiken als: beregeningsslang, irrigatieslang, bewateringsslang, sproeislang Ook Leverbaar met koppeleingen. Ook per meter af te nemen tot een maximum lengte van meter. Bent u opzoek naar brandweerslangen, tricoflexslangen, zuigslangen, persslangen, beregeningsslangen? Bekijk dan ons assortiment!


Deze slang wordt in de agrarische industrie veel gebruikt voor. Dit is de originele brandweerslang , uiteraard plat oprolbaar, licht en gemakkelijk te hanteren. Larry is het kleinste model van Feuerwear. Lego duplo slang brandweerslang tankslang prijs is per stuk en vast passen door de brievenbus voor nog veel meer duplo zie ook.


Een hippe en stoere tas gemaakt van oude brandslang. NBR rubberen slang met slijtvaste laag. Gebruikt Ophalen of Verzenden. De buitenzijde is voorzien van een hoogwaardige synthetische buitenlaag.


Plat oprolbare brandweerslang. Licht materiaal, dun wandig, door vulkanisatieverbonden met het polyester. Cookies helpen ons om onze diensten te leveren. Originele, plat oprolbare brandweerslang.

Benzine-, olie-, chemicaliën-, zuur- en loogbestendig. Zeer soepel, licht en gemakkelijk te hanteren. Rot- en schimmelbestendig, lange levensduur, UV- en verouderingsbestendig. Uitstekende slijtvaste buiten- en binnenwand.


Te koop aangeboden: ongebruikte brandweerslangen. Ook voor water en kunst in de tuin, waterwerken en fonteinen of fonteininstallaties. U kunt hier een account aanvragen.


Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen? Maastricht: dé plek voor bierliefhebbers om kennis te maken met het unieke karakter van elk van de Brand bijzondere bieren. Inwendig rubber en uitwendig een sterke synthetische vezel met geplastificeerde buitenlaag.


Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Grote slijtvastheid en speciaal vervaardigd voor beregening. Lengtes per rol of vanaf de rol, prijs per meter. Opmerking: Alle slangen kunnen geleverd worden inclusief storz-koppeling met draadklem of slangklem. Aluminium storz koppelingen, verloopkoppelingen en blindkappen.


Deze platte vinyl brandweerslang is ideaal voor lage druk water transport. DeBrandweershop heeft een compleet assortiment slangkoppelingen en brandslangen. Na gebruik neemt de slang weinig ruimte omdat hij plat oprolbaar is. Verkrijgbaar in alle gangbare maten van diameter tot Sterke vinyl brandweerslang geschikt voor alle dompelpomp klussen zowel in- en rondom uw woning, aan boor in de camper, maar ook bedrijfsmatig.


Perrot Ede voor beregening van tuin en park met sproeiers en beregeningsautomaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts