vrijdag 20 februari 2015

Hekwerk modern

Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Bestel direct je schutting online! Natuurlijk kunt u ook uw eigen ideeën en wensen doorvoeren in uw modern hekwerk of moderne inrijpoort.


We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Samen kunnen we vervolgens een invulling geven en tot een mooi uniek geheel komen. Heeft u een eigen voorbeel foto of tekening? Dan bent u bij Van Leur Hekwerk aan het juiste adres. Deze mensen wilden op een moderne klassieke manier hun tuin afgesloten hebben.


Modern hekwerk met klassieke accenten. Een 2m hoog modern hekwerk met klassieke accenten is zowel links als rechts van het huis geplaatst. Beide zijdes van het huis zijn begaanbaar door middel van een enkele draaipoort.


Bent u op zoek naar een hekwerk met een chique uitstraling voor uw woning, bedrijf of hotel met een vriendelijk prijskaartje, dan is ons luxe spijlenhekwerk een prima alternatief.

Hekwerk model Bern is ons antwoord op de vraag naar een modern sierhekwerk met een hedendaagse uitstraling. Eerlijk gezegd zijn wijs trots op het eindresultaat! Het unieke en moderne hekwerk onderscheidt zich van de traditionele hekwerken. Ons modern sierhekwerk is onderhoudsvrij doordat deze thermisch zijn verzinkt met daarna een 2-laags poedercoating in uw gewenste RAL-kleur. U betaalt geen meerprijs voor een kleur en sierpunt naar uw wens.


Zo sluiten uw hekwerk precies aan op de wensen die u voor ogen heeft. Ook voor een fraaie moderne design poort of ander hekwerk voor bij architectonische gebouwen, bent u bij ons aan het juiste adres. Automatische poorten en houten poorten uit Brabant. Een modern hekwerk kenmerkt zich door het strakke en minimalistische karakter. Er zijn vrijwel geen ronde vormen of overbodige ornamenten in het moderne hekwerk.


Door deze strakke uitvoering creëren we met het hekwerk een rustige uitstraling die zich kenmerkt door rechte lijnen. Mebo hekwerken is dealer geworden van Kopal, de specialist in hoogwaardige aluminium schuifpoorten. Uniek aan deze schuifpoorten is dat de geleiding van deze poorten gebeurt via een rollenstel die in de onderbalk is ingebouwd. Toch klopt dit niet helemaal. Metalen hekwerken hebben een tijdloos en modern karakter en zijn daarbij erg onderhoudsvriendelijk.


Door hun robuuste uitstraling en verschillende uitvoeringen, past het in elke tuin of op elk terras. Is een metalen hekwerk iets te strak of kaal voor jou? Bekleed het met klimplanten!

In alle RAL-kleuren verkrijgbaar bij Moman Hekwerk. Standaard is sierhekwerk Milan meter breed. Vanzelfsprekend is maatwerk mogelijk. Als decoratie kun je kiezen voor een bolletje op de spijlen.


Gezamenlijk kunnen we tot een ontwerp komen hoe uw hekwerk eruit moet komen te zien. Wij denken met u mee, maar komen niet ter plaatse bij u opmeten. U bent dus geheel verantwoordelijk voor de maten van uw hekwerk. Eenvoudig en modern ogend type sierhek dat veel geplaatst wordt bij particuliere huizen.


Bij Dennis Hekwerken kunt u terecht voor hekwerk in zowel een klassieke als een moderne uitstraling. Wij leveren alleen maatwerk producten van hoogwaardige kwaliteit. De hekwerken van Degelijk Buitenleven zijn zowel toe te passen voor tuinomheiningen als balustrades rond balkons.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Elke woning kent zijn eigen specifieke uitstraling. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop. Inrijpoorten en hekwerk van landelijk tot en met modern van klassiek tot en met tijdloos van standaard tot individueel design DJS hekwerken voorziet in deze behoefte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts