woensdag 4 februari 2015

Belmont hotel lunteren

Belmont hotel lunteren

De grootste skigebieden ter wereld! Reserveer online, laagste prijzen. Hotels in Les bei HRS zu tagesaktuellen Niedrigpreisen. Betaal eenvoudig en veilig met iDeal. Genieten in een 4-sterrenhotel op de Veluwe?


Of op zoek naar een prachtige locatie voor een vergadering of congres in het midden van het land? Op aanvraag verzorgen we het vervoer voor vergader- en hotelgasten van en naar station Ede-Wageningen. Belmont beschikt over een eigen personenbus. Gebruikmaken van deze busshuttle? Het Leger des Heils is eigenaar van de accommodatie en hanteert een alcoholvrij beleid.


Het hotel heeft een midgetgolfbaan, tafeltennis en fietsverhuur. Iedereen wil er wel eens even lekker tussenuit, helemaal tot rust komen, genieten van de natuur in een ambiance van luxe en comfort. Dat is niet voor iedereen weggeleg want vakantie vieren is kostbaar. Via het Leger des Heils kan je hier een week of vijf dagen verblijven en je wordt hier enorm verwen met heerlijk eten, gezellige meetings, uitjes. Het bedrag wat je hiervoor betaalt is voor een ieder op te brengen, maar is met name voor diegenen die met een uitkering moeten leven.


Belmont hotel lunteren

Hieronder vindt u de gegevens van alle ondernemers in Lunteren. U kunt de laatst gewijzigde bedrijven bekijken, maar ook andere ondernemers opzoeken. Mochten de gegevens niet meer kloppen? Zo draagt u bij dat onze bedrijvengids altijd up-to-date is.


Er worden geen alcoholische dranken geschonken in het hotel. Verzamel Expedia Rewards punten en bespaar. Jetzt sofort bis zu sparen. Geniet van uw vakantie naar Canarische Eilanden, wij verzorgen de rest.


Owned by the Salvation Army with a no-alcohol policy, it has a mini golf course, table tennis and bicycle hire. Overlooking the surrounding forest, each room has a flat-screen TV and modern décor with wooden floors. De School of Performing Arts (SPA) is deze week bij ons te gast.


Lunteren , die ook te vinden zijn in rubriek hotel belmont ! Je bent te gast op een bijzonder terrein waar rust, natuur en haar beleving sleutelwoorden zijn. Al sinds de jaren dertig van de vorige eeuw hebben vele duizenden mensen, jongens en meisjes, mannen en vrouwen, genoten van deze omgeving. Het is daardoor ideaal voor toeristen.


Gastenkamers bevatten voorzieningen, zoals een minibar en een bureau, en gasten kunnen gebruikmaken van gratis wifi bij het hotel. De accommodatie biedt ook een restaurant. Het 4-sterren hotel telt tweepersoonskamers, drie restaurants, bars en vergaderzalen (tot 3personen).


Boek voordelig via Snowtime Travel, al meer jaar specialist in wintersport. Bij VakantieBesparen vind je de laagste prijs en bespaar jij op jouw complete vakantie! Vergelijk alle aanbieders! Wij doen het zoekwerk, jij krijgt de beste prijs. Een prachtig ingericht terras en theetuin nodigen gasten uit om te genieten van de zon en een verfrissend drankje.


Belmont hotel lunteren

Bekijk hotelprijzen en aanbiedingen. Het pand is eigendom van het Leger des Heils en heeft een minigolfbaan, een pingpongtafel en huurfietsen. Met uitgestrekte bossen enerzijds en weidse akkers anderzijds ligt ons hotel in een landschappelijk aantrekkelijk geheel dat borg staat voor uitgesproken rust en veel ruimte. Middelpunt van Nederland en Airborne War Cemetery zijn twee lokale bezienswaardigheden. Andere attracties in de omgeving zijn bijvoorbeeld Burgers Zoo en SchatEiland.


Onze gasten zijn ontzettend positief over de rustige locatie van dit hotel. Boeken doe je vanaf € 6per kamer per nacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts