vrijdag 20 februari 2015

Ballenpomp elektrisch

Ballenpomp elektrisch

De beste ballenpompen op Beslist. Nu ruim 1ballenpompen online. Alle merken voor de laagste prijs. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist.


Het grootste online winkelcentrum. Meerdere aanbieders online. De ballenpomp wordt geleverd met vier verschillende nippels. Deze ballenpomp zorgt er zelf voor dat hij niet oververhit raakt.


Het fijne aan deze uitvoering is dat hij zo klein is. De elektrische ballenpomp TarQa is geschikt voor diverse balsporten. Zo leveren we aan nationale en internationale voetbalclubs, maar zijn we ook officieel leverancier van de Nederlandse Volleybalbond. De automatische ballenpomp TarQa werkt met een nauwkeurigheid van bar. Daardoor heeft elke bal dezelfde balspanning.


Met deze elektrische ballenpomp kunt u gemakkelijk en snel grote hoeveelheden ballen oppompen. Ballenpompen koop je eenvoudig online bij bol. Bij de elektrische ballenpomp wordt een balnaald gelever daardoor kunt u na ontvangst direct aan de slag!


U zet de elektrische ballenpomp makkelijk aan door een schakelaar om te zetten. Een ballenpomp , iedere voetballer of voetbalclub hoort en minimaal één te hebben. Tussen ballenpompen zitten echter een hoop verschillen, maar de essentie is het zelfde.


Het effectieve model pompt snel en beweegt soepel mee tijdens het in- en uittrekken. Afmeting x 1x cm. Handige, compacte compressor die in een mum van tijd de ballen oppompt.


Koop dus niet zomaar ergens een compressor, want voor een bal heb je een andere compressor nodig dan voor verfspuiten. Gelukkig hoef je in onze webshop niet bang te zijn voor te grote compressors. Jeni Sport verkoopt namelijk alleen compressoren voor het oppompen van ballen. Deze eenvoudige en compacte ballenpomp met dubbele werking is ontworpen voor spelers en trainers die een bal willen oppompen. Kom dan bij ons langs in Rotterdam!


De pomp, ook wel balcompressor genoem heeft een nauwkeurige. Een vervangende ventielset is separaat verkrijgbaar. Volleybal ballenpompen Gratis verzending vanaf €4- Gratis retourservice Meer dan Jaar ervaring Snelle levering Topmerken! De pomp is compact, handig met de beugel eraan vast om hem te verplaatsen. Tot nu toe geen slechte ervaringen mee.


Elektrische ballenpomp Heb de ballonpomp tot nu toe 30x gebruikt. Professionele ballenpomp met ingebouwde drukmeter. Mogelijkheid tot zowel het oppompen als ontluchten van ballen. Deze elektrische ballenpomp heeft een drukmeter, is voorzien van een opblaasfunctie én leegloopfunctie.


Ballenpomp elektrisch

Ballen en banden oppompen was nog nooit zo makkelijk. Inclusief slang en naaldnippel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts