dinsdag 1 december 2015

Deet 50%

Vind deet het nu op Kensaq. Bespaar tot wel via kiesproduct. Uw Favoriete Producten van Deet, Morgen bij u Geleverd. Kwalitatieve Producten, Gratis Gelever Gemakkelijke Betaling.


Care Plus - Deet - Anti-insecten Lotion - ml.

DEET is het sterkste anti-muggenmiddel! De beschermingstijd tegen sommige agressieve tropische tekensoorten kan korter zijn. Negen uur tegen muggen die Gele Koorts kunnen overbrengen en vijf uur tegen tekenbeten. Het is geregistreerd door de overheid en voldoet aan alle eisen betreffende veiligheid en effectiviteit in gebruik.


En dat geldt zeker voor je reiskoffer! Eén verpakkingseenheid van 60ml is voldoende voor tot weken dagelijks gebruik conform voorschrift voor persoon. Bij muggen in Nederland werkt DEET namelijk langer dan bij tropische muggen.


Ook is het in landen waar malaria of andere ziektes door insecten veel voorkomen, belangrijker dat u goed beschermd bent tegen de insecten.

De spray bevat deet en de bittere en de reukloze stof Bitrex om de kans op doorslikken te voorkomen. Geschikt voor zowel tropische bestemmingen risico op malaria, dengue, gele koorts) als voor Europese gebieden en stedentrips. Deet spray is effectief tegen teken, muggen en andere stekende insecten. De werkzame stof is effectief tegen verschillende ziekte overbrengers, zoals (malaria)muggen en teken. Deet lotion is niet geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding.


DEET is een stof die de geursensoren van de muggen in de war brengt. Daardoor ruiken ze je niet meer en word je veel minder gestoken. DEET te koop als gel, spray of lotion.


DEET werd in de Tweede Wereldoorlog ontwikkeld door het Amerikaanse leger. Het Nederlandse Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering adviseert een concentratie van minstens tot. DEET wordt verkocht in concentraties tot 1. De actieve stof is effectief tegen verschillende ziekte overbrengers, zoals (malaria)muggen en teken. Het percentage van de Deet is bepalend voor de werkingsduur.


Deet biedt tot tien uur bescherming tegen muggen en tot vijf uur bescherming tegen teken. Azaron Anti-Muggenspray met DEET is geschikt voor verre reizen waar bijvoorbeeld de malaria-, gelekoorts of denguemug actief zijn. Dit insectenwerende middel is onmisbaar voor outdoorsporters die zich goed willen beschermen tegen muggen en teken!


Wij adviseren een DEET -percentage tussen de en.

Middelen met DEET zijn als jaren de best geteste, meest gebruikte anti-muggenmiddelen en volgens vele onderzoeken de beste keuze voor de reiziger die goed beschermd wil zijn. Middelen met een hoog percentage diëthyltoluamide ( DEET ) werken het meest effectief (het langst). Insectenspray DEET ml.


Hiermee bent u tot uur beschermd tegen alle soorten muggen inclusief de malariamug. Adventure Gratis levering va €Uitgebreide klantenservice Gratis retourneren in. Ook biedt de lotion tot uur bescherming tegen teken en is het middel ook effectief in het weren van stalvliegen, kriebelmuggen, goudoogdazen en (chigger)mijten. DEET is het sterkste insectwerendmiddel voor de huid en is zeer effectief tegen verschillende gevaarlijke ziekteoverbrengers, zoals muggen en teken.


Daarnaast heeft DEET een afwerende werking laten zien tegen stalvliegen, kriebelmuggen, goudoogdazen en (chigger)mijten. Zodra het begint te schemeren (want dan worden muggen actief) dik opsmeren en je bent tien uur beschermd. Ook wanneer je op vakantie gaat naar een gebied met een hoog risico op malaria, wordt het gebruik van een product met een hoog DEET -percentage aangeraden.


Een decoratieve en functionele manier om het gezoem en muggensteken voor te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts