dinsdag 21 juli 2015

Accu snoeischaar bosch

Duitse kwaliteit, maand retourrecht en Geld terug garantie. Koop jouw Snoeischaren online bij bol. Voordelig besteld en snel in huis! Specialistisch advies nodig? Veel van de nieuwe gereedschappen hebben Lithium-Ion- accu ’s, wat ze uiterst krachtig en licht maakt.


Accu snoeischaar bosch

Onafhankelijk van stopcontacten wordt zelfs de wildste tuin een verzorgde oase. Deze snoeischaar werkt namelijk op een accu waardoor je zelf weinig kracht hoeft te zetten. Je kunt met deze snoeischaar takken tot een diameter van mm snoeien.


Geïntegreerde V Lithium-Ion- Accu. V uitwisselbare accu GKC108X. Ons assortiment is veelzijdig waardoor je een ruime keuze hebt uit accu heggenscharen, snoeischaren , buxusscharen, grasscharen en tuinscharen die geschikt zijn voor zowel de grote als de kleinere werkzaamheden in de tuin. BOSCH Accu snoeischaar ASB 1Li.


Accu snoeischaar bosch

Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Je snoeit probleemloos takken tot een dikte van millimeter. Door de aandrijving van de accu is er weinig kracht nodig om te snoeien. Met de EasyPrune kunt u takken door knippen tot een diameter van millimeter. Struiken en boompjes bijsnoeien met een snoeischaar vergt kracht in de hand.


Is dit dan het ideale toestel? Het voordeel is dat deze heggenschaar stiller is dan de motor heggenschaar. Nadeel ten opzichte van de motor heggenschaar is dat een accu op tijd opgeladen moet worden. De meeste modellen heggenscharen binnen ons aanbod werken elektrisch of op accu. Voor uw heggen kunt u kiezen uit een compleet assortiment heggenscharen met en zonder kabel.


Accu snoeischaar bosch

Elektrische heggenscharen met kabel bieden door netaansluiting meer. Match op accu snoeischaar. Start met zoeken bij Visymo. Vind bosch heggenschaar accu als je nu zoekt.


Snoeigereedschappen Snoeischaar. Wegens dat onze buxus jaar geleden overleden is door de buxusmot hebben we deze over. Oplaadbare accu Om de kracht-hulpfunctie te kunnen inzetten, heeft de snoeischaar een oplaadbare accu. Gelukkig laad je die heel eenvoudig op met de meegeleverde Micro USB-lader.


Bestelt u uw Snoeischaar op Gereedschapcentrum. Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktij een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.


DEAL Meest Complete assortiment accu 's en laders. Bosch EasyPrune Accu Snoeischaar. Dit betekent dat de heggenscharen lang meegaan en dat je dus niet snel een nieuwe heggenschaar hoeft aan te schaffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts