donderdag 2 juli 2015

Aquaforte dm

Aquaforte dm

Voor 16:bestel volgende dag thuis. Gebruik onze handige keuzehulp of vraag onze productexperts advies. Bespaar tot wel via kiesproduct. Aquaforte DM prijzen vergelijken.


Welkom op de website van de DM Vario vijverpomp. De vijverpomp is tevens geschikt voor droge opstelling. Dankzij het handvat is de pomp eenvoudig uit de vijver te verwijderen.


Deze vijverpompen zijn ook energiezuinig en bieden een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Deze pomp kan zowel in een droge als natte opstelling worden geplaatst. Bij een droge opstelling moet de pomp onder de waterspiegel geplaatst worden. De controller dient droog geplaatst te worden.


Aquaforte dm

Plaatsing op een kleine verhoging is ideaal voor de DM Vario. Ergebnisse von Suchmaschinen! De aquaforte DM kan vuildeeltjes verpompen met een diameter van mm. Kleine kiezels en andere vuildelen vormen hiermee geen gevaar voor de pomp. Filterpomp met controller om de capaciteit te regelen.


Schrijf de eerste review over dit product. Ook kwa uiterlijk zijn ze gelijk, echter het grootste verschil is dus de contoller (het externe bedieningspaneel) waarmee u dus de pomp traploos kunt regelen. Let bij de keuze voor de juiste vijverpomp op, dat u een pomp kiest die krachtig genoeg is voor uw vijver.


AquaForte DM -serie de intelligente techniek voor jouw vijver. Kijk dan op de pagina verzendkosten. De pomp wordt geleverd met een controller. Hiermee kunt u de flow, en dus het energieverbruik regelen van tot 1! Op de controller zit ook een pauze-knop.


Erhalte Qualitätsergebnisse bei iZito! De dm -vario pompen zijn geschikt voor bui. Nieuw Ophalen of Verzenden. De DM vario pompen kunnen zowel droog als nat opgesteld worden. In geval van droge opstelling dient de inlaat wel onder het niveau van de waterspiegel te worden geïnstalleerd.


Aquaforte dm

Met de externe controller kan de flow (en daarmee het stroomverbruik) geregeld worden van tot 1. De DM Vario vijverpompen zijn zeer rustig, zijn uitgerust met een synchrone motor waarin geen koperen onderdelen zijn verwerkt. De Vario pompen hebben een automatische beveiliging tegen drooglopen. Mocht dit toch het geval zijn, dan hebben alle producten een volledige garantie, worden ze zonder discussie teruggenomen en gerepareerd of vervangen. De DM -Vario pompen zijn geschikt voor buitengebruik en kunnen zowel nat als droog worden geïnstalleerd. Persoonlijk advies en contact.


Vario valt binnen de nieuwe serie regelbare pompen met een zeer interessante prijs! Deze regelbare pomp is zeer eenvoudig in gebruik, door dat deze in zowel verbruik alf opbrengst te regelen is. Het doorbranden van de motor bij waterstoring zal worden voorkomen door de beveiliging.


Watt vijverpomp is een zeer energiezuinige vijverpomp voorzien van de laatste electronica.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts