woensdag 8 juli 2015

Rouwkrans prijs

Bloemen voor nabestaanden. Discreet thuisbezorg mét persoonlijke kaart! De krans bezorgen wij op ieder gewenst afleveradres. Rouwkrans bestellen en laten bezorgen.


Bestelt u de rouwkrans voor 13.

Rouwbloemen online bestellen vanaf 250. Ruime keus in rouwstukken voor begrafenis. Bezorging rouwstukken in heel Nederland op. Vervolgens maken wij met de lokale bloemist de levering in orde. Waar en wanneer u maar wilt geleverd en altijd met de grootste zorg samengesteld.


De krans vormt een klassieker onder de rouwstukken. Ook bij ons bestel je eenvoudig een rouwkrans.

De krans bestaat meestal onder andere uit rode rozen, witte alstroemeria, aspidistrablad en appelblad. In het bloemstuk worden ook seizoensgebonden bloemen gebruikt waardoor de rouwkrans iets kan afwijken van de afbeelding. Let op: de Polestar boeketten (white, pink en bright) hebben een aantrekkelijke prijs maar geen eigen water voorziening. Dat wil zeggen dat het een boeket is en dus droog ligt bij de plechtigheden zoals afscheid nemen en uitvaart. Hierdoor is de houdbaarheid beperkt, maar wel prima geschikt voor bezorging op de dag van de uitvaart.


Wil je een rouwkrans bestellen? Wij maken de krans precies naar wens, bijvoorbeeld met veldbloemen of met sterke rozen. Benelux, ook bij een uitvaartonderneming of crematorium. Bovendien kunt u tegelijk met de rouwboeket een kaart of lint bestellen. Als laatste groet zijn bloemen een prachtig gebaar.


Bij de ceremonie, bij de begrafenis, crematie of op het graf is een rouwkrans leveren een prachtig gebaar van dierbare herinneringen. Kijk rustig rond in ons online aanbod rouwbloemen. Op zoek naar rouwboeketten?


U kunt hieronder het assortiment verfijnen. Er kan ook gekozen worden voor kistbedekking.

Zo kun je een bloemstuk kiezen dat de gehele bovenkant van de kist bedekt. Of een kleiner bloemstuk dat op de kist neergelegd kan worden. Ook een rouwkrans die op een standaard naast de kist kan worden gezet, is een optie.


Aan de verschillende bloemstukken zitten verschillende prijzen die erg. Wij leveren tevens rouwkransen direct bij het uitvaartcentrum. Een rouwkrans bestellen en laten bezorgen doet u eenvoudig bij ons online.


Wilt u een mooie rouwkrans met lint bestellen? Op de pagina die daarop volgt kunt u een lint kiezen indien gewenst. Kies eerst uw gewenste krans uit. De tekst op het lint kunt u invoeren tijdens het bestellen bij de kaarttekst. Aan een rouwboeket worden vaak rouwlinten gedaan, vaak zijn dit twee linten.


Het ene rouwlint is bedoeld om een afscheids boodschap te geven aan de overledene en op. Onze rouwboeketten worden handgemaakt door de beste bloemisten en persoonlijk bezorgd. We kunnen de tekst op uw rouwlint wel zo klein drukken dat het past op stukken van 50cm maar u moet het lint ook nog vast kunnen maken aan het rouwboeket. Bekijk ons grote rouwboeket aanbod in uiteenlopende stijlen en prijzen. Hoe bestelt u de juiste rouwkrans ? Het verschil zit ‘m dus in het omgekeerd inkopen van de bloemen die verwerkt worden in uw rouwkrans.


De gespecialiseerde uitvaartbloemist gaat de bloemen voor in uw rouwkrans pas inkopen wanneer deze besteld zijn. Uw herdenkingskrans of rouwkrans bestellen voor een kranslegging, uitvaart, Mei herdenking. Vakkundig, kwaliteit , stijlvol tegen een scherpe prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts