dinsdag 7 juli 2015

Dcm gazon pur 25 kg prijs

Dcm gazon pur 25 kg prijs

From High Street to High En discover Pure and many more brands at Zalando. With almost 0brands, discover all of the latest trends at Zalando. Jetzt Tickets für PUR sichern und live dabei sein.


DCM Gazon Pur zorgt voor een groen gazon en pakt mos vanaf de wortel aan. Het hoge kaliumgehalte zorgt voor een betere weerstand tegen droogte, vorst en betreding. Meststof en mosdoder in 1: wat een minigran wel niet allemaal kan.


Gebruiksaanwijzing De exacte dosis hangt af van de behoefte van het gewas, het moment van toepassen, het voedingsreserve in de bodem en de intensiteit van begieten. Wij hebben meststof en grond van kwaliteit voor een mooie en gezonde tuin! DCM Pur gaat indirect mos tegen. Bij DCM staat duurzaamheid en groenbeheer centraal.


Uit onze collectie meststoffen. Van het merk DCM , dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Meststoffen. Het gaat om artikel, tenzij anders. Deze voeding voor uw gazon pakt tegelijkertijd het mos tot in zijn diepste wortels aan.


DCM gazon pur kg kunt u snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop. En na een paar dagen ziet u al dat het mos verkleurt en afsterft. Wijzigingen in prijs en model voorbehouden. Get inspired with our Pure product range.


Dcm gazon pur 25 kg prijs

Vergelijk voor de laagste prijs. Bekijk ons uitgebreide Pure assortiment. Specialistisch advies nodig?


Gebruik DCM Organische Meststof Gazon Pur en geniet binnen no-time van een groen gazon zonder mos. Voordelen bevat geen ijzerproducten en maakt zodoende geen vlekken op tegels en kleding. Het merk DCM is verkrijgbaar bij Boerenbond. Een groen gazon geeft de tuin een mooie en natuurlijke uitstraling en het brengt direct een kleurrijke sfeer in uw tuin.


Om de rustgevende sfeer en de kleurrijke uitstraling te behouden is een goede verzorging van het gazon noodzakelijk. In deze blog geven wij u enkele tips die helpen bij het krijgen en houden van een mooi, groen en sterk gazon. Warentuin heeft meststof en grond van kwaliteit voor een mooie en gezonde tuin!


DCM voert een pro-actief beleid op het gebied van ecologie en maatschappij. De producten van DCM bevatten alle ingrediënten om van uw tuin een waar paradijs. Hiervoor is het belangrijk de oorzaken van mosvorming te kennen om mos bij de oorsprong aan te pakken. Binnen no-time heeft een mooi groen gazon zonder mos!


Dcm gazon pur 25 kg prijs

Door mos vanaf de wortel aan te pakken, sterft het hele mosplantje af en kun je deze geheel verwijderen. De meststof bevat geen ijzerproducten en maakt geen vlekken op tegels en kleding. Na – weken verticuteren om het dode mos te verwijderen. Dcm gazon purr 2-in-product: meststof met indirecte werking tegen mos via de wortels: het mos vergeelt na weken en kan gemakkelijk verwijderd worden door uitkammen of verticuteren.


Rijk aan kalium om de grasmat te versterken tegen droogte, vorst en betreding. Planten kunnen niet worden afgehaal deze worden rechtreeks vanaf de kwekerij verzonden. Bij Tuincentrum Osdorp kunt u het artikel DCM Meststof gazon pur kg online bestellen.


Uiteraard kunt u DCM Meststof gazon pur kg ook in ons tuincentrum in Amsterdam bekijken en kopen. Voor meer informatie over het artikel DCM Meststof gazon pur kg kunt u langskomen in Amsterdam of contact met ons opnemen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts