woensdag 29 juli 2015

Keter kunststof berging

Keter kunststof berging

Kunststof , hout of metaal. Ruim assortiment kunststof bergingen. De opbergproducten van Keter zijn aantrekkelijke geprijsd en onderhoudsvrij.


Een kunststof tuinhuis is de ideale outdoor opbergoplossing voor uw tuinspullen, gereedschap en tuinmeubels. Robuuste, duurzame en waterbestendige kunststof kasten houden uw spullen in alle weertypen droog en veilig. Onderhoud in overbodig en de opgeslagen items blijft droog en veilig in een kunststof berging.


Het kiezen van een berging is gemakkelijk met behulp van het uitgebreid assortiment aan kunststof bergingen van Keter. Verticaal en horizontaal gevormde bergingen kunnen eenvoudig tussen of onder andere items geplaatst worden indien nodig. De frisse lucht zorgt ervoor dat spullen beter droog blijven in uw Keter kunststof tuinhuis.


Keter kunststof berging

Het tuinhuis leent zich hierdoor niet alleen perfect als berging , maar is daarnaast prima in te richten als werkplaats. In dit kunststof tuinhuis klust u namelijk altijd in een frisse omgeving. De Keter berging is compleet met dak en vloerpanelen. Het Keter Manor kunststof Tuinhuis 128x94x1biedt een compacte uit de Keter kunststof tuinhuizen collectie oplossing voor opslag van tuingereedschap, barbecues, tuinaccessoires, kinderspeelgoed en tal van andere spullen.


Deze berging past met zijn houtlook past uitstekend in een. Op zoek naar een compacte onderhoudsvrije berging voor in je tuin? Wij hebben diverse vooraanstaande merken bergingen van kunststof zoals Keter , Lifetime en Grosfillex. Mocht u op zoek zijn naar andere varianten tuinbergingen, bekijk dan ons gehele assortiment tuinbergingen. Shop jouw nieuwe Keter Store it out Ace hier.


Ontdek topmerken zoals Keter en meer bij Wehkamp. De Store It Out Ultra van Keter is een grote kunststof berging met twee deuren en een deksel. Dankzij twee gasveren opent en sluit het deksel gemakkelijk.


De berging is uitermate geschikt voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap, tuinaccessoires, een barbecue en speelgoed. Een mooie en handige toevoeging aan iedere tuin! Bestel Keter Manor Pent 6xTuinhuis online bij fonQ.


Alle Keter Blokhutten en tuinhuisjes uit voorraad leverbaar. Binnen 1-werkdagen in huis. Het efficiënte ontwerp van dit prachtige kunststof tuinhuis maken de Keter Manor Pent 6xeen perfect passende berging in iedere tuin. De kunststof opbergkast Manor biedt ruimte voor al uw tuinspullen! Deze Keter berging Manor 46S is de ideale opslagmogelijkheid voor de tuin en is tevens laag in onderhoud.


De berging met dubbelwandige constructie is gemaakt van weerbestendig hars, waardoor hij zeer duurzaam en weerbestendig is. Keter Factor 8xtuinhuis van kunststof verstevigd met aluminium profielen. Keter Manor is een compact tuinhuis gemaakt van duurzaam kunststof. De openslaande deuren en de naar voren schuin aflopende vloer zorgen voor een eenvoudige toegang tot het Keter huisje. Dankzij deze compacte afmetingen gaat de berging niet ten koste van de leefruimte in de tuin.


Keter kunststof berging

Het tuinhuis is inclusief vloerpaneel, ingebouwde ventilatieroosters en afsluitbaar voor extra veiligheid (exclusief hangslot). Dit schuurtje past met zijn houtlook uitstekend in een natuurlijke omgeving en heeft geen onderhoud nodig door het gebruik van hoog kwaliteit duurzaam kunststof. Het Factor 8tuinhuis van Keter is gemaakt van duurzaam kunststof en is verstevigd met aluminium profielen. De brede deur en de schuin aflopende vloer zorgen voor eenvoudige toegang.


De deur is afsluitbaar met een hangslot (niet inbegrepen). Bent u op zoek naar een kunststof berging zodat u gemakkelijk uw tuinspullen in uw tuin kunt opbergen? Ook hiervoor bent u bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven op het juiste adres!


Naast ons breed assortiment houten tuinhuizen en bergingen hebben wij nu ook kunststof tuinhuizen in ons assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts