woensdag 15 juli 2015

Luchthaspel

Luchthaspel

Groot aanbod (automatische) luchthaspels. Direct uit voorraad leverbaar! De waterslangen zijn van hoge kwaliteit en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Luchthaspel Zeca uit meerdere Webshops Vergelijken. Start met zoeken bij Visymo.


Wilt u verder winkelen, bestellen, of onderstaande producten bijbestellen? Ruim assortiment aan luchthaspels. Op zoek naar een luchthaspel voor in de werkplaats of de garage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden luchthaspels aan met een open of gesloten huis en met een rubber op PU slang.


Professionele luchthaspel snel en betrouwbaar online bestellen. Luchtslanghaspel meter luchthaspel. Inclusief meter slang gemaakt vanhoogwaardig.


Luchthaspel

Met de luchthaspel van Datona heeft u altijd perslucht beschikbaar. Door het automatische oprol blokkeersysteem raakt de kabel niet in de war! Door de sterke behuizing gaat de luchthaspel lang mee. Lengte van de slang Meter.


Diameter van de slang mm. Binnendiameter van de slang mm. Deze luchthaspel word standaard geleverd inclusief. Bekijk uw resultaten luchthaspel meter bij ite. Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden.


Zoek luchthaspel in Zoekmachines Tegelijk. Zelfoprollende luchthaspel vervaardigd van slagvast kunststof. Zwenkbaar gemonteerd in metalen muurbeugel. Automatisch vergrendelsysteem. BAR geschikt voor lucht en koud water jaar garantie € 31 € 23 99.


Bevestig de aanmelding door te klikken op de link in de e-mail die we je zojuist gestuurd hebben. Voor informatie om een tweedehands slanghaspel voor perslucht of 2e hands persluchthaspel of occasie luchthaspel , lucht trommel aan te kopen, verkopen of te huren in Nederland en België, kunt u snel en eenvoudig met de leverancier van perslucht slanghaspels en Pneumatische luchtslanghaspels contact opnemen. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Bespaar direct op GigaGunstig. Gartec open water- luchthaspel Bar.


Tonen als Foto-tabel Lijst. Wanneer de druk van de compressor hoger ligt dan de maximale drukbelasting van de luchtslang kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Het kan dan voorkomen dat een persluchtslang losschiet of barst.


De luchthaspel is eenvoudig aan de wand te bevestigen. De behuizing is draaibaar en los te koppelen door middel van een borgpen. Door de ontkoppelbare wandbevestiging en het ergonomische handvat is de haspel makkelijk mee te nemen.


Levering inclusief snelkoppelingen en bevestigingsmateriaal. De grootste keuze voor de laagste prijzen. Kabelhaspels bestel je eenvoudig bij Manutan. Snelle levering en minimaal jaar garantie. Raadpleeg onze specialisten voor persoonlijk advies.


Check Visymo voor de beste resultaten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts