donderdag 2 juli 2015

Grandhall maxim

Kies uit producten vanaf € 396. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Grandhall Maxim GTI4B-V Built-In.


Profiteer van de beste deal! Take a look between our barbecues and accessories! U krijgt maarliefst krachtige branders van 12. Op basis van de Maxim GT inbouw kan ook een Island set samengesteld worden.


De Island-elementen met zijbrander zijn namelijk separaat te bestellen. Met deze grasbarbecue kan je diverse gerechten klaarmaken dankzij de twee verschillende grillroosters, de zijbrander en het warmhoudrek. Neem een kijkje tussen onze barbecues en accessoires!


Grandhall maxim

Deze royale buitenkeuken heeft drie roestvaststalen branders die je in een handomdraai laat branden dankzij de elektronische ontsteking. Van de built-in kan je een complete Island Set maken door de Maxim Island elementen. De hoes is gemaakt van stevig polyester en beschermt tegen lichte regen, stof en krassen.


Je kunt ook langskomen in onze showroom in Naarden. Je helpt niet alleen anderen door jouw ervaringen, maar ook maak je kans op 10- shoptegoed van Frank. Door de beschermlaag is de Maxim Gmakkelijk schoon te maken. Hol dir alle Ergebnisse aus dem gesamten Web. De vlammen hebben een gelijkmatige warmteverdeling over het rooster.


Grandhall maxim

Door de extra zijbrander kunt u gemakkelijk en snel een gezonde maaltijd maken. Als basis is deze in zwart gepoedercoat staal, met als inleg steigerhout die standaard bij dit model geïmpregneerd is. Hiermee heeft u geen last meer van oplaaiende vlammen. Een zijbrander is hierbij ook nog los verkrijgbaar. Het merk kent een lange en zeer succesvolle historie op het gebied van buitenfornuizen en buitenkeukens.


Deze Barbecue is perfect om in een houten frame te bouwen, waardoor u een echte buitenkeuken creëert. Help anderen en geef jouw mening over dit product. Deze inbouw barbecue beschikt over branders met een totaal vermogen van 1kW en een sear brander met een vermogen van kW. Hiermee schroei je voedsel op hoge temperaturen dicht.


Voor een nog groter effect zet je de infrarood achterbrander van kW aan. Geleverd met drie grillrooster en een bakplaat! Met RVS branders, een zijbrander en infraroodbrander zijn alle ingrediënten aanwezig voor perfecte grillresultaten. De Maxim GTI Built-In beschikt over branders, een infraroodbrander, sear burner en thermometer in het deksel. Deze gtbuilt-in van grandhall heeft alles wat je van een buitenkeuken verlangt: drie sterke branders, een infraroodbrander, een.


De thermometer op de deksel laat u zien hoe het er binnen aan toe gaat zonder dat u de deksel op hoeft te tillen. Deze complete buitenkeuken is voorzien van een sear brander die het vlees op een hoge temperatuur dicht kan schroeien. Welcome to our gas barbecues.


Thanks to our experience, we know exactly what people think is important. Hierdoor blijft het vlees lekker mals en ontstaat een mooi, knapperig korstje. Koop nu en betaal pas over dagen!


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. De Maxim GTbarbecue beschikt over vier krachtige gasbranders en een achterbrander.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts