maandag 13 juli 2015

Prieel doek

Prieel: Scherpste prijs van NL! Op voorraa Bestel direct online. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Alle modellen, al vanaf €695. Gemaakt van UV-bestendig polyester waardoor het doek zeer duurzaam in gebruik is.


Geniet van uw tuin als u onder dit prieeltje zit.

Alleen het doek wordt meegeleverd. De levering is zonder het frame. Het doek is van stevige stof gemaakt en heeft een PVC coating waardoor het water- en weersbestendig is. Elke prieeldoek heeft tule ringen waar water doorheen kan lopen zodat je dak niet instort als het hard regent. Het prieel heeft gordijnen voor een klassieke en elegante uitstraling.


Hierin vindt u ook hoe u het prieel dient te verankeren. Dit is erg overzichtelijk. Richt je prieel naar wens in met onze accessoires De priëlen van Praxis worden geleverd als bouwpakket, maar zijn eenvoudig op te bouwen.

Met onze ankers staat je prieel stevig in de grond. Zodoende is deze ook prima bestand tegen de harde wind en ben jij ervan verzekerd dat je lang plezier hebt aan je prieel. Met een prieel van Fonteyn voorziet u uw tuin in een handomdraai van een gezellige hoek waar u tijdens warme zomerdagen heerlijk kunt wegdommelen in de koele schaduw. Door het open latwerk kunt u uw prieel aankleden met de meest prachtige bloemen en planten voor een romantische touch.


Omdat de ringen aan de zijkant geplaatst. Bestellingen worden gratis bezorgd vanaf € en je profiteer altijd van de laatste prijsgarantie. Losse partytentdoeken en partytentzijwanden worden eenvoudig verzonden via DP je hoeft hiervoor niet thuis te blijven. Wanneer het doek onderdeel uitmaakt van een grotere bestelling wordt er een bezorgafspraak met je gemaakt. Natuurlijk heeft u bij ons alle keuze voor een klassiek design.


De prieel Butterfly is eerder modern dan klassiek romantisch. Maar daar houdt het niet mee op. Een doek dat via de constructie een unieke vormgeving kent. Niet alleen mooi, maar ook praktisch. Tot korting op het grootste assortiment Priëlen van Nederland.


Voordelen en nadelen prieel met doek. Je kan het doek die als dak dient voor het prieel nu naar harte open en toe schuiven. Bij ons kunt u houten priëlen kopen in vele maten en uitvoeringen.


Een prieel is een houten overkapping in uw tuin.

Er zijn priëlen verkrijgbaar in onbehandeld vurenhout, geïmpregneerd grenen en douglas hout. Het dak is gemaakt van mm dik uv-bestendig PC bor zodat je beschermd bent tegen de schadelijke uv-stralen van direct zonlicht. Heeft u interesse in een prieel maar heeft u vragen over een gewenste maatvoering?


Neem contact met ons op middels ons contactformulier. Een team van deskundige medewerkers staat dagelijks voor u klaar om de mogelijkheden omtrent uw nieuwe prieel te bespreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts