donderdag 2 juli 2015

Hondenhok tuin

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Hondenhokken al vanaf € 390. Wanneer je het juiste hondenhok voor jouw hond vindt, is het natuurlijk belangrijk dat het hondenhok goed onderhouden wordt. Hieronder volgend een aantal dingen die je niet mag vergeten na de aanschaf van een hondenhok : Houdt het schoon: Hygiëne is belangrijk om de hond schoon te houden en het hok geur-vrij.


Weerbestendig hondenhok dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.

De verhoogde vloer houdt uw huisdier droog en warm. Een hondenhok waar u graag naar kijkt en waar uw hond graag in verblijft. Het hondenhok is gemaakt van duurzaam, onderhoudsvrij en weerbestendig kunststof. Zo bieden wij traditionele hondenhokken met een puntdak aan maar ook hondenhokken met een plat dak.


De hondenhokken met terras bieden jouw hond naast een droge plek ook een plek om lekker buiten te liggen. Tip: Gaat je hond ook in de winter gebruik maken van een hondenhok , zorg er dan voor dat je een hondenhok kiest die goed geïsoleerd is. Ben jij op zoek naar een nieuw hok voor je trouwste viervoeter?

Neem dan een kijkje in ons assortiment van hondenhokken op otto. Een houten hondenhok is de ideale plek voor jouw hond in de tuin. Het hout is behandeld met een beschermende lak of olie. Bekijk het volledige aanbod hier!


Met een hondenhok heeft uw hond een eigen verblijfplaats in de tuin. Let wel: honden houden van aandacht en zijn het liefst in het bijzijn van mensen. Geef ze daarom de aandacht die zij verdienen, zodat ze zich op elk moment kunnen terugtrekken in hun hondenhok. Een voorbeeld van een kunststof hondenhok is het hondenhok Keter. Dit is een heerlijk ruim en gebruiksvriendelijk hondenhok.


De bodem van dit hok is iets verhoog zodat de kou uit de grond niet in het hondenhok kan trekken. Daarnaast is dit kunststof hondenhok UV- en waterbestendig. Dierverblijvenmethorst duurzaam en op maat dierverblijven methorst maakt maatwerk dierverblijven voor al.


Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Wij wonen thuis met twee jonge kinderen en sinds twee maanden een pup die het heel goed doet allemaal Het gaat super goe maar soms gun ik haar meer.


Kies uit producten vanaf € 1085.

Ervaar het verschil met NuBuiten! Voor de veiligheid van je hond gebruik je materialen van duurzame kwaliteit. We maken dit hondenhok met een vaste vloer, dat is comfortabel en hygiënisch. We maken een eenvoudig hondenhok met een A-frame, dat is gemakkelijk te maken. Je kunt het best weerbestendig tuinhout gebruiken, want het hok wordt blootgesteld aan allerlei weersinvloeden.


Verf het hondenhok met een diervriendelijke, niet giftige verf. Nu kan je je hond laten wennen aan het nieuwe hondenhok. Tip: slijp de ruwe kanten met de Dremel Multi-Max MMaf. Als je het hondenhok buiten zet, heb je een vloer nodig en moet het hout met buitenverf geverfd worden. Een ware blikvanger in uw tuin.


Gun uw hond alle luxe en comfort met een wijnvat hondenhok van Barrel Atelier. Onze hondenhokken zijn scherp geprijsd en van de beste kwaliteit. Verwen uw hond met deze mooie houten hondenhokken, die zowel als buitenverblijf en binnenverblijf voor uw hond kunnen dienen! Om te voorkomen dat je hondenhok binnen jaar is weggerot is het slim om je hondenhok aan de buitenkant te schilderen.


Je hondenhok gaat daardoor een hondenleven lang mee. Je kan er voor kiezen om de kleuren geheel af te stemmen op de tuin of juist voor contrast te zorgen met een kunstzinnig hondenhok. Het dak kan meestal ook wel een extraatje gebruiken. Dat kan met speciale geïmpregneerde dakbedekking die je onder andere bij de Gamma kan kopen.


Deze tuin hond kooi zal een vleugje natuurlijke stijl toevoegen aan. Hopelijk lukt het om de foto geplaatst te krijgen maar ik wou even mijn ex- hondenhok laten zien welke in seizoen bedekt is door bruidssluier en klokwinde. Natuurlijk voor beide planten een koud kunstje maar toch mooi om van een kaal hok al zo snel een leuke plek te maken (vind ik dan toch)groeten.


Dit hondenhok wordt geleverd als bouwpakket.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts