maandag 6 juli 2015

Elektrische skottelbraai

Elektrische skottelbraai

Ruim assortiment Elektrische skottelbraai. Alle merken voor de laagste prijs. Bestel direct online op Beslist. Meerdere aanbieders en soorten. Het grootste online winkelcentrum.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Specialistisch advies nodig? Kies uit producten vanaf € 400. Het apparaat kan voor allerlei kooktechnieken worden gebruikt.


Een grote inhoud en een aanpasbare thermostaat zorgen ervoor dat kleine en grote maaltijden perfect worden bereid. Hier ‘braaiden’ zij vervolgens hun vlees in. Een makkelijke, snelle en gezonde manier om een complete maaltijd te bereiden in de open lucht. Inmiddels is de skottelbraai helemaal gemoderniseer maar het basisidee is er nog steeds.


De gasbarbecue heeft een hoofdbrander met een vermogen van kilowatt. Je krijgt bij deze skottelbraai een paellapan meegeleverd. Dankzij de opstaande rand gaat er niks uit de pan wanneer je roert.


Dit is ideaal om risotto of paella in te maken. Daarnaast gebruik je de pan. We hebben 16A op de camping dus volgens mij zou dat voldoende zijn? Wellicht kan iemand hier tips geven?


Elektrische skottelbraai

En mocht het de skottelbraai worden, waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een gasfles en het vervoeren in de auto? Het toestel werkt op gas, wat diverse voordelen heeft ten opzichte van een elektrisch toestel of het werken met houtskool. Wie denkt aan kamperen, denkt aan barbecueën. Dat kan perfect met de barbecues van CADAC. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en je neemt ze eenvoudig overal mee naar toe.


De skottelbraai is een veelzijdige gasbarbecue die het meeste weg heeft van een grote wok. De grote bakplaat maakt het mogelijk om met meerdere personen tegelijk te tafelen. Een skottelbraai is eenvoudig schoon te maken en mee te nemen dankzij het lichte gewicht.


Deze skottelbraai wordt geleverd met skottel en pandrager en is direct klaar voor gebruik. Met de piëzo ontsteking kan de brander van de braai eenvoudig worden geactiveerd. De brander zorgt ervoor dat de skottel snel op temperatuur is waardoor het barbecuën kan beginnen. Wil je een skottelbraai kopen?


Het verschil tussen skottelbraai - bbq is dat een skottelbraai geen rooster heeft, maar een bakplaat, zodat je er makkelijk complete maaltijden op kunt klaarmaken. Heb je genoeg aan een kleine skottelbraai of heb je een iets grotere nodig? Verfijn je selectie voor jouw ideale skottelbraai. Dit product heeft een roestvast stalen gasbuis en handgrepen. Ook is het onderstel afneembaar en dus is het product zeer eenvoudig mee te nemen.


Het product weegt slechts kilogram en wordt inclusief pandrager geleverd. Door de grote hoeveelheid aan hulpmiddelen voor de skottelbraai , kan dit product worden uitgebreid tot een multi-functioneel product. Met een skottelbraai heeft u namelijk veel meer mogelijkheden bij de bereiding van voedsel.


Verder is een skottelbraai vaak eenvoudig om mee te nemen en in elkaar te zetten. Een elektrische bbq is snel warm en je kunt de temperatuur goed regelen. Als een barbecue elektrisch wordt verwarm heb je er ook minder schoonmaakwerk aan. Deze flessen hoeven éénmalig te worden aangeschaft en zijn hervulbaar (in binnen- en buitenland).


Denk hierbij aan een wokpan, een barbecuerooster of kookgerei. Eenvoudig te bestellen via de Service website. Dan is dit de ideale skottelbraai.


Deze compacte skottelbraai is handig als je een dagje opstap gaat of bij de tent op de camping. Deze handige skottelbraai wordt geleverd inclusief vetopvangbank en handige draagtas. Bekijk onze adviespagina's of kom naar een Coolblue winkel.


Skottelbraai mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts