donderdag 23 juli 2015

Partytafel inklapbaar

Onze handige klaptafels zijn inclusief handvat, zodat u deze makkelijk mee kunt nemen. Op werkdagen voor 16u besteld = morgen in huis! Praktische partytafel inklapbaar kopen? In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Famostar noodverlichting prijzen vergelijken. Bestel nu bij onze webshops! Het tafelblad is vrijwel waterdicht door de dichtgesealde randen en de aluminium stootrand. De tafel beschikt over een stalen frame en MDF tafelblad. De ideale tafel voor op de.


Partytafel inklapbaar met banken. Het is dé ideale buffettafel voor kleine- of grote partijtjes of feesten voor zowel buiten- als binnen toepassing. Inklapbare partytafel met banken!

De partytafel is zeer stabiel door de poedergecoate buizenconstructie en dankzij het materiaal is deze tafel ook weersbestendig. Deze tafel is makkelijk in te klappen en heeft zelfs een handvat. Op deze manier kunt u hem eenvoudig opbergen. Wij verkopen ook handige stapel- en klapstoelen van deze reeks. Binnenkort een feestje en moet u nog de nodige zitplaatsen creëren maar heeft u geen zin dat u n. Geniet van ontspannende uren bij u thuis in de tuin of onderweg bij het kamperen!


Wij zijn een van de grootste leveranciers van horecameubilair in Europa en geven u graag advies op maat. De partytafel waar u naar op zoek bent kan namelijk een statafel zijn of meer een soort buffettafel. Beide varianten vallen onder de noemer partytafel inklapbaar. Bovendien zijn onze partytafels door het aluminium frame erg licht.


Daarnaast zijn onze partytafels inklapbaar , wat het makkelijk maakt om ze eenvoudig op te bergen. Ook zijn ze gemaakt van een duurzaam en weersbestendig kunststof, waardoor ze lang meegaan en gemakkelijk te reinigen zijn. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Afmeting hxbxl: 74x74x183.


Wit kunststof en inklapbaar. Een inklapbare of opklapbare tafel kopen? XXLhoreca heeft het in huis.

Topkwaliteit Snelle levering. Bekijk ons aanbod aan inklapbare tafels! Deze statafel heeft nog een stalen horizontale frame in het onderstel wat zorgt voor meer comfort en stevigheid. Evenals de Londen partytafel bevat deze versie ook een buisdikte van 32mm diameter en is daarmee een van de stevigste opklapbare statafels.


Met deze inklapbare campingtafel bent u uitstekend gewapend. De tafelplaat van kunststof is resistent tegen vocht en andere omgevingsinvloeden. Deze inklapbare buffettafel is zeer stabiel en heeft een makkelijk te onderhouden toplaag. Nog geen producten in uw winkelwagentje.


Keter inklapbare werktafel kopen? Alle klaptafels vouwtafels plooitafels zijn geschikt voor Professioneel gebruik. Klik voor ons complete assortiment, direct af fabriek.


De Londen Plus partytafel is een geavanceerdere en sterkere variant van de Londen statafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts