vrijdag 3 juli 2015

Bak voor openhaardhout

Rekent u voor een bepaald model op ongeveer keer de getoonde prijs op de website. Op de bodem is een efitting gemonteerd. Zwarte rieten houtmand voor kachel en openhaard € 4 95. Openhaardaccessoires cadeaubon!


Mooi droog openhaardhout verpakt in bakken van ca.

Snelle levering en de beste prijs! Ons assortiment bestaat onder andere uit zwart. Stevige bak voor de opslag van haardhout. De bak is gemaakt van steigerhout en verzinkt staal.


De bovenkant van de haardhout bak is van zink en zorgt ervoor. Eenvoudige maar handige openhaardhout bak met handgreep. Voor iedereen een voordeel.

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Wij bieden u een ruim assortiment opbergmogelijkheden voor uw brandhout in verschillende materialen aan. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Onze opbergmanden zijn ook verkrijgbaar in vilt in de kleuren grijs, groen en rood. Passiflora is er ook voor openhaardhout. Wij bezorgen het hout graag bij u thuis en stapelen het daarna ook nog op. U heeft er dan geen omkijken meer naar. Laat van te voren weten dat u langskomt, dan houden wij er rekening mee in onze planning.


Alleen is het soms lastig het hout mooi droog te houden op een overdekte plek. Metalen mand voor het vervoer van brandhout, met coating. Bestand tegen weersomstandigheden, kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.


Stabiel en uitgerust met een comfortabele inklapbare handgreep, Chique en modern design. Ideaal voor het verplaatsen van een kleine hoeveelheid hout zonder de vloer te beschadigen specificaties: Hoogte: cm. Deze openhaardhout kist kan uiteraard ook als plantenbak van steigerhout gebruikt worden.


Daarom hebben we deze bij onze collectie plantenbakken ondergebracht.

Een perfect afgewerkte kist, waar geen steunlatten zijn toegepast. In de zijkanten van de planken is een groef gefreesd en daar is een lat in verlijmd. Het duurt echter vele jaren voor een dergelijke soort voldoende gegroeid is om geschikt te zijn voor houtkap.


Ontwikkeling van nieuwe gebieden, maar ook een gezonde herbeplanting zijn noodzakelijk om de bevoorrading voor de toekomst te garanderen en te optimaliseren. Hoge strakke open mand voor hout en pellets (35x45x65cm) Deze hoge open haardmand heeft geïntegreerde handgrepen in de 45cm zijde, waardoor deze makkelijk hanteerbaar is. Maak er uw eigen mand van door er zelf een tekst voor te verzinnen.


Kies dan voor een leuker uitziende man zoals onze opbergmanden van riet of rotan. Deze opbergmanden kun je in het zicht opbergen. Plaats bijvoorbeeld meerdere manden onderin de boekenkast.


Dat ziet er stijlvol uit en je hebt ruimte genoeg voor speelgoe tijdschriften, pennen, oplaadsnoertjes et cetera. Grill mandjes voor kip, vis, mosselen etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts