maandag 27 juli 2015

Aeschynanthus twister

Aeschynanthus twister

Beliebte Spiele der Marke Hasbro bei Thalia erhältlich! De grootste collectie twister vind je hier! Twister tegen de laagste prijzen. Eerst passen, achteraf betalen!


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. De ranken dragen buisvormige oranjerode bloemtrossen. De bloemen hebben kroonslippen waarvan de twee bovenste grotendeels vergroeid zijn. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Een plant die al vele decennia in onze huiskamers hangt: de lipstickplant met zijn op lipstick gelijkende bloemen.


Ook bekend onder de naam schaamrood. De naam is een samenstelling van Oudgrieks αἰσχύνη, aischunē (schaamte of schande) en ἄνθος, anthos (bloem). Het geslacht wordt in het Nederlands ook wel schaamrood genoemd.


De soorten lijken veel op die van het verwante geslacht Columnea. Aeschynanthus is een geslacht van kruidachtige planten uit de familie Gesneriaceae. They are usually trailing epiphytes with brightly colored flowers that are pollinated by sunbirds. Vroeger werden veel planten opgehangen, maar tegenwoordig worden de planten vaak in een hoge vaaspot gezet. Er zijn hiervoor oneindig veel mogelijkheden.


In elk tuincentrum of bloemenwinkel is een assortiment hoge vaaspotten te vinden waar deze plant in past. Daar komt dan ook de bijnaam ‘lipstickplant’ vandaan. Deze groene kamerplant heeft origineel gevormde bladeren. Ook verkrijgbaar hier in de winkel van Dutch Flower Lady op Bol. Mona Lisa) Aparte krulbladeren vormen hangende stengels die uiteindelijk mooie rode bloemen geven.


Aeschynanthus twister

Makkelijke plant maar niet in direct zonlicht zetten. Een keer per week water geven. Worden de hangende stengels te lang? Het blad groeit compact en krult zowel in de lengte als in de breedte. Met zijn eigen veredeling is het hem gelukt om de plant bijna het hele jaar rond beschikbaar te maken.


Gratis bezorging boven €45! Gebruik om dit te bereiken, regenwater om te vernevelen op de plant. In deze periode worden nieuwe bloemknoppen gemaakt. Met recht zijn wij de specialist en marktleider in het kweken van deze planten. De teelt vanaf stek tot leverbare plant gebeurt volledig in eigen kas.


Aeschynanthus twister

We begonnen met 700m ² kasruimte, wat inmiddels is uitgegroeid naar 36. This spectacular plant has stems and foliage unusual curved shape. Externally, they look like beautiful curls.


Its glossy wax sheet plates are painted in dark green. Flowers of reddish-orange color grow on the tops of branches and leaf axils.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts