maandag 13 juli 2015

Cadac grill2braai

Bekijk uw resultaten grill2braai bij s. Alles wat je deze zomer nodig hebt voor een geslaagde BBQ vind je op beslist. Specialistisch advies nodig? Op een CADAC barbecue zul je dus het volledige rooster kunnen gebruiken om te grillen.


Geen koude plekken meer aan de zijkant. Handig te bakken en grillen op hetzelfde moment. De Grill2Braai is een rooster met een halve bakplaat en een halve grillplaat. Een deksel met thermometer is inbegrepen. Hij bestaat uit een lichtgewicht aluminium grillplaat.


Daarnaast zit er ook een pandrager bij, ideaal voor het bereiden van sauzen of water te kooken. Deze skottelbraai wordt geleverd met bak- en grillplaat waardoor je heerlijk vlees, vis en groenten kunt bereiden. Met de meegeleverde draagtas zeer eenvoudig mee te nemen!


Cadac grill2braai

De Grill Braai bak- en grillplaat past op de Citi, Kettle en Carri Chef. Doordat de plaat uit twee delen bestaat is deze ideaal om meerdere gerechten tegelijk te bereiden. Door het lichtgewicht makkelijk mee te nemen en het heeft een aluminium grillplaat die uit delen bestaat: half geribbeld en half vlak. De grillplaat heeft een non-stick coating en is dus eenvoudig te reinigen. Akkoord en door naar Kieskeurig.


Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden. Cadac Grill2braai camper caravan. Om relevante advertenties te tonen.


Tot goedkoper via kiesproduct. Vind cadac het nu op Kensaq. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Profiteer van de beste deal! Diameter skottel top cm. The Grill2Braai has a two side light weight aluminum non-stick grill plate, one ribbed half and one flat half to allow for a combination of cooking options.


Grill fish, meat, chicken or vegetables on the one side, while preparing pancakes, eggs bacon, or a stir fry on the other. Het rooster heeft een grillkant en een bakkant en is daardoor extra prettig in gebruik. Dankzij het sterke geëmailleerde staal en de antiaanbaklaag is het rooster eenvoudig te reinigen. Werkzaam op flessengas met een werkdruk van mbar. Met dit product kunt u meerdere gerechten tegelijkertijd klaar maken.


Dankzij de twee zijden is dit rooster ideaal om diverse gerechten tegelijkertijd te bereiden. Vergelijk en kies uw product. Verzendkosten vanaf € 10- gratis! Gratis verzending va € 50.


Cadac grill2braai

Ideaal om meerdere gerechten tegelijk te bereiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts