vrijdag 31 juli 2015

Carport schuur

Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie! Tuinhuizen inclusief lage drempel. Hoge kwaliteit en gratis geleverd.


Een houten carport met schuur is een populaire, praktische combinatie.

Bescherm uw geliefde voertuig tegen verschillende weersinvloeden en gebruik de schuur voor het opbergen van gereedschap of gebruik de schuur als hobbyruimte. Elke carport op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst. U bepaalt zelf, de houtsoort, de afmeting, de dakbedekking en de vorm van het dak etc. Ga snel op zoek naar uw ideale carport en bel of mail ons voor een afspraak om de verdere mogelijkheden voor uw carport te bespreken.


Carport, schuur of garage bouwen? Middelveld kan het gehele traject voor u verzorgen: van ontwerp tot montage maar ook de aanleg van elektra of verlichting, de staalconstructie, de bekleding en beplating van de gevel en het dak. Merk lugarde slechts jaar gebruikt - niet gespijkerd - zelf afbreken nieuwwaarde € 11.


Exclusief montage, factuur.

Deze enkele carport is voor de klant gemaakt met een plat dak. De carport is voorzien van een schuur met dubbele deur en hang en sluitwerk. Al het gebruikte hout is onder hoge druk geimpregneerd vuren. Als extra is er ook nog een wand in geplaatst. De palen zijn met H-ankers bevestigd.


Er zijn legio aan mogelijkheden, bijvoorbeeld een houten overkapping, een carport met een glazen dak of een hangende carport die maar aan een zeide op de grond staat. Door je goed te verdiepen in de mogelijkheden van een carport of overkapping kan je goed bepalen welke bij je huis past en wat je zelf natuurlijk mooi vindt. Wilt u een nieuwe houten schuur , houten garage of houten paardenstal (laten) bouwen? Onze houten schuren zijn leverbaar in standaard uitvoeringen of maatwerk, van blank vurenhout, geïmpregneerd hout, lariks of douglas.


Mogen wij uw schuur , berging of tuinhuis bouwen in ons bouwblok aankomende januari – februari – maart, volgens onze planning? Krijgt u van ons een groot planningsvoordeel. Een korting van honderden tot misschien wel duizenden euro’s. Bestel daarom vóór december a. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Alle carports en garages worden geleverd als handig bouwpakket.

De uitgebreide handleiding en de benodigde installatiematerialen krijgt u er uiteraard bij. U kunt er zelf direct mee aan de slag. Luxe houten carport met schuur type Koudekerk. Deze eiken houten karakteristieke schuur met carport , is een juweel van een bouwwerk en een mooie toevoeging bij u woning. Het dak is uitgevoerd met een dakshingles dak in de kleur zwart, de shingles zijn ook verkrijgbaar in de kleur rood en groen.


Landelijke schuur met carport. Houten schuur met carport Hapert is een luxe zadeldak schuur met mooie robuuste elementen. Een prachtige plek om je auto droog en beschermd te houden.


Bent u op zoek naar een houten carport met schuur ? Bespreek uw wensen met een van onze adviseurs, en wie weet staat er binnenkort ook bij u zon prachtig houten bijgebouw op uw erf! Houten bouwpakket met pen en gat verbinding: compleet voor het maken van bijvoorbeeld een carport, schuur , garage of veranda. Gebouwerbij voor u ook op maat gemaakt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts