woensdag 8 juli 2015

Hakselaar benzine

Hakselaar benzine

Specialistisch advies nodig? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Gränsfors Bruks Informationen. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Hakselaar benzine

Is je tuin wat groter of wil je ook op andere locaties hout kunnen versnipperen? Dan is een hakselaar op benzine een goede keuze. Bovendien beschikken deze versnipperaars vaak over meer vermogen, waardoor je ook grotere takken kunt versnijden. De benzine hakselaar breekt takken tot een doorsnede van mm. Met een motor van 2cm³ en zijn kW (PK ) is de viertaktmotor optimaal voor deze hakselaar.


Allereerst kun je een versnipperaar kopen die op benzine loopt, maar een hakselaar kopen die je aansluit op netstroom behoort ook tot de mogelijkheden. Het belangrijkste verschil zit hem echter in het binnenwerk. Traditioneel hakt een hakselaar ingevoerd hout met een snel ronddraaiend mes in kleine stukjes. Zeer krachtige benzine hakselaar met twee functies.


Naar keuze hakselen van droog zacht materiaal door de grote invoer… €049. Bekijk alles met hakselaar benzine ! Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Een benzine hakselaar maakt mobiel werken mogelijk en is uitgerust met een krachtige motor. Vind je STIHL benzine hakselaar bij een dealer in de buurt! Let dan bij de aanschaf van een benzine grasmaaier op de volgende punten: Maaibreedte van de benzine gazonmaaier, materiaal maaidek van de benzine loopmaaier en de motor en het vermogen van benzine grasmaaier.


Met een hakselaar of versnipperaar kun je snoeiafval verwerken. Wil je een hakselaar kopen? Er zijn elektrische hakselaars en modellen op benzine. Veel hakselaars hebben een veiligheidsfunctie. Zoek je een relatief stille houtversnipperaar?


Kies dan een model dat niet meer dan decibel produceert. Kies uit producten vanaf € 799. Voor informatie om een tweedehands benzine hakselaar versnipperaar of 2e hands houtversnipperaar benzinemotor of occasie benzine takken versnipperaar aan te kopen, verkopen of te huren in Nederland en België, kunt u snel en eenvoudig met de leverancier van houtversnipperaars en hakselaars met een benzinemotor contact opnemen. Deze versnipperaar heeft een pk LCT GCV OHV manueel gestarte benzine motor.


Door de grote inlaattrechter met ”zelftrekkend systeem” kan gemakkelijk het snoeiafval worden versnippert. Dit gebeurd middels een wals met twee messen. De tuinhakselaar uit de hogere klasse heeft een krachtige PK 4-takt.


Een hakselaar is een geweldig hulpmiddel bij het opruimen van je tuinafval. Door je tuinafval te versnipperen is het makkelijk om het af te voeren of te verwerken tot compost. Welke hakselaar het best bij jou past hangt af van wat je gaat versnipperen. Hierme is deze hakselaar nog beter geschikt voor struiken en taken met veel bladgoed. Dankzij de hoge uitwerpschacht, die zich 180° kan draaien, kan het versnipperde goed direct in een aanhanger geworpen worden.


Hakselaars zijn meestal elektrisch of benzine aangedreven. De hakselaar is eenvoudig te verplaatsen met de trekhaak koppeling. De professionele shredder GHB 7van Atika met twee verschillende vulopeningen. De AST-vuller is voorzien van een opening voor grote takken met een dikte tot mm. Kleiner materiaal zoals kleine takken of bladeren kan in de andere trechter gestort worden.


De Güde Benzine Tuinhakselaar GH 11. De veiligheidstrechter van de hakselaar heeft een groot volume en is extra lang. Hierdoor kan de hakselaar takken tot een maximale diameter van 1mm aan. Zo ontstaat natuurlijke compost.


De meeste particulieren die een hakselaar gebruiken, kiezen voor een elektrische hakselaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts