woensdag 8 juli 2015

Messing brievenbus

Kwaliteit voor de beste prijs! Zoek naar brabantia brievenbus op de nieuwe KensaQ. Antieke messing brievenbus. Mooie antieke brievenbus kan wel een poets beurt gebruiken dan zal ie weer mooi glimmen.


Het terug slag veertje is wel stuk maar d. Tocht is niet alleen zeer onaangenaam, het zorgt ook voor de nodige energieverspilling.

Een tochtige woning voelt vaak koud aan, waardoor de verwarming vaak langer of harder wordt aangezet. Met tochtwering achter uw brievenbus bespaart u energiekosten en voorkomt u tocht in uw huis via de brievenbus. De inworp opening (de brievenbus zelf) moet een ruimte bieden van 2x 1x 3mm. Zoals gezegd voldoet een deel van de brievenbusplaten van Weijntjes aan deze richtlijnen.


Deze GAMMA briefplaat is gemaakt van messing. De briefplaat is voorzien van een naar buiten draaiende klep met regenrand en voldoet aan de Post NL voorschriften. In de brievenbus zit namelijk een apart vak voor de krant.


Het design van de brievenbus zorgt voor een moderne uitstraling en het roestvrijstalen materiaal is ook nog eens bestendig tegen corrosie. Voordelen van een RVS brievenbusEen RVS.

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Bij Online Deurbeslag Shop vindt u diverse soorten brievenbusplaten. Allen van een prima kwaliteit en bijzonder scherp geprijsd.


Maak het voorwerp van gelakt messing schoon. De belangrijkste stap bij het schoonmaken van messing is om het voorwerp regelmatig met een zachte doek af te stoffen. Op zoek naar een tochtwering voor uw brievenbus ? De tochtkleppen voor de voordeur zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende modellen en materialen, waaronder RVS tochtkleppen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Alle brievenbussen vind je op beslist. Bestel simpel jouw brievenbussen. Afmetingen brievenbus geveerd zwart BRIEVEN - massief messing. Snel in huis Veelal gratis verzonden.


Brievenopening volgens de Nederlandse standaard (2x cm.) en een totale afmeting van 3x centimeter. De hartafstand van de twee bouten is ongeveer 294mm. De brievenbus wordt geleverd met twee bouten voor de bevestiging.


Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Bekijk alles met messing brievenbus ! Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout.

Deze rechthoekige brievenbus in messing is naderhand getrommel waardoor deze een doffe en donkere uitstraling heeft. Deze naar buiten draaiende brievenbus is voorzien van een regenrand en is bedoeld voor horizontale plaatsing. Bij de brievenbussen kunt u die als extra optie aanvinken in de winkelwagen. Messing poetsen met zout dat met azijn bevochtigd is. Zo kunt u eenvoudig zelf beslissen hoe u de brievenbus plaatst en wat u daarbij nodig heeft.


In geval van twijfel adviseren wij u altijd om even contact met ons op te nemen. De finishes passen in specifieke lifestyles, zodat je jouw voordeurbeslag en het deurbeslag in je woning kunt doortrekken in de brievenbus. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte of witte brievenbus in de lifestyle ‘Modern Zelfbewust’, of voor de klasse van ‘Italiaans Design’ in messing.


Wil je een briefplaat kopen of een brievenbus kopen? Bij de een gaat de klep naar boven open, bij de ander kan de postbode de post tegen de inworpklep aanduwen en deze zal dan naar binnen opengaan. Nadat de post ingeworpen is, zal de klep door middel van een veer, automatisch weer sluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts