vrijdag 13 november 2015

Aco hexa slotline

Aco hexa slotline

Boek uw Hotel in Arco online. Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Groote Arco meubelen collectie.


Graag maken wij voor u een offerte voor u. Aco schoenen bestellen bij OTTO. Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit! Klik en shop eenvoudig bij OTTO! Deze minimalistische goot combineert goed met grote beton- of natuurstenen tegels en draagt bij aan een zeer strak design.


De Hexa Slotline is een afwateringsgoot met kunststof opzetframe welke toegepast wordt rondom de woning. Gootelement uit zwart kunststof. Sleufbreedteopzetstuk inw.


Aco hexa slotline

Kunt u na flinke regen uw voeten in de tuin niet droog houden? Met de Aco Hexa Slotline sleufgoot houdt u uw voeten droog. De sleufgoten zorgen voor een goed afwateringsysteem waardoor uw bestrating minder vervuilt wordt. De gevolgen van de klimaatverandering zijn overal waarneembaar.


Met onze preventieve klimaatoplossingen kunt u hemelwater opvangen, vasthouden en afvoeren. Dit vraagt om oplossingen. De shop voor uw sierbestrating, tegels en natuursteen. Hoekelement met spie en voorvorming voor onderuitloop. De Hexaline Slotline sleufgoot van ACO Easygarden is voorzien van een zwart kunststof opzetelement die kan worden toegepast in je tuin.


De ACO Euroline bestaat uit een compleet assortiment robuuste, maatvaste polymeerbetonnen goten (aansluiting Ø 110mm) en toebehoren. Het systeem wordt standaard geleverd inclusief een verzinkt stalen rooster. Het is mogelijk de goot te combineren met andere roosters, ACO Slotline sleufopzetstukken of de ACO LEDline (zie verder in deze prijslijst). Wij adviseren voor deze goot om wel een hoekstuk te plaatsen zodat je de goot kunt door spuiten en inspecteren. Vraag offerte aan Voor dit product is geen prijs beschikbaar, voeg dit.


Wees de eerste om “ Aco hexa slotline ” te beoordelen Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. ACO Hexaline onderuitloop en eindschotjes. Wij raden aan om aan de goot ook een Slotline hoekelement te plaatsen zodat u kunt inspecteren en schoonmaken zonder heel het straatwerk los te maken.


Afvoergoot Hexa Slotline sleufgoot. Hiermee kan de goot doorgespoten worden en kan een eventuele blokkade van de afvoer verholpen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts