woensdag 25 november 2015

Blokhut met schuifdeur

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Blokhutdeuren in vele formaten en diktes! Voor alle soorten blokhutten (ook maatwerk) leveren wij uw blokhutdeuren.


Blokhut met schuifdeur

Bestel Solid Extra dubbele schuifdeur bij Azalp. Je kunt kiezen voor onze standaardkleuren of een RAL kleur naar eigen wens opgeven, die het beste in jouw omgeving past. Standaard voorzien van een ruime dubbele schuifdeur , waardoor er een brede toegang is. Het regenwater wordt opgevangen door een goot die rondom het object loopt en via de regenpijpen wordt afgevoerd. Strakke lijnen, modern design.


Het afgebeelde tuinhuis is 4x 3met schuifdeur De modellen uit de Kubus Domino serie worden op bestelling gemaakt. De positie van de deur, draairichting van de deur en de positie van het raam het raam kunt zelf aangeven. Je kunt kiezen uit dubbele deuren, schuifdeuren, enkele deuren en je bepaalt zelf de afmeting van de luifel. Ook kan deze blokhut uw nieuwe tuinhuis worden.


De aanschaf van een blokhut is er eentje die u niet iedere dag doet. Uw blokhut moet bij u passen. Denk hierbij aan de juiste maatvoering, maar ook de uitvoering van deze blokhut moet bij u passen. Van luxe lariks houten tuinhuis deuren tot vuren deuren.


Kies zowel met enkel of dubbel glas voor uw blokhut of overkapping met berging. Wij hebben een ruime collectie tuinhuis deuren. Kies uit enkele of dubbele houten tuinhuis deuren en diverse bijbehorende ramen van onbehandeld vuren of geschaafd lariks douglas hout. Koop hier uw goedkope blokhutten.


Hou ons in de gaten voor blokhut deals en nieuwtjes. Regelmatig een grandioze korting via facebook of twitter. De onbehandelde houtlook geeft dit model een strakke uitstraling. Wat dit model uniek maakt is dat de ramen en deuren zowel links als rechts te plaatsen zijn.


Fonteyn levert dit model inclusief dakleer. Top Angebote hier bei GigaGünstig! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De grootste collectie blokhutten hier! Een tuinhuis van hout koop je voordelig bij HORNBACH.


Blokhut met schuifdeur

Een houten tuinhuis, ook wel blokhut , is multifunctioneel. Gebruik je tuinhuis bijvoorbeeld voor de opslag van je tuinkussens. Wij realiseren bouwwensen door deze te vertalen naar een persoonlijk ontwerp. Daarnaast beschikken we over een showroom van 3. Afhankelijk van de stijl en de vorm die u verkiest, werken we uw tuinhuis of blokhut af met een hellend of plat dak. Hellende daken geven we de juiste uitstraling met dakpannen of shingels.


Platte daken voorzien we van duurzame EPDM-rubber, volledig verlijmd op de dakconstructie. U heeft de keuze uit diverse stijlen en maten blokhutten. Zo kunt u kiezen voor een blokhut met of zonder veranda, een plat of schuin dak en een rond of vierkant model. Azalp heeft voor elk wat wils op het gebied van blokhutten.


Wij kunnen u een blokhut leveren die helemaal voldoet aan uw wensen en behoeftes. Nieuwe Tuinkas, wandkas, kweekkas broeikas wand kas muurkas. Als optie is het ook mogelijk een enkele schuifdeur of een dubbele schuifdeur toe te passen. Helaas is dit niet voor alle modellen mogelijk.


Neem contact met ons op voor de mogelijjheden. De meerkosten voor een enkele dichte schuifdeur bedragen € 18- en voor een dubbele dichte schuifdeur € 26-. Voor iedere tuin en ieder budget is er een blokhut of tuinhuis die past bij uw wensen met de daarbij behorende blokhut accessoires. Ook hier kunt u ook een blokhut kopen. Groot assortiment aan houten blokhutten en tuinhuisjes.


Blokhut met schuifdeur

In ons grote assortiment leveren wij diverse typen blokhutten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts