maandag 2 november 2015

Grastrimmer draad

Specialistisch advies nodig? Altijd de goedkoopste dagdeals. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! W nu € 5- jaar garantie!


Grastrimmer draad

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Wil je een eenvoudige accu grastrimmer waarbij je niet met draad hoeft te prutsen? Deze volt trimmer werkt op een Ah Power X-Change accu, die je uitwisselt tussen de diverse Einhell tuingereedschappen. Daarnaast maak je gebruik van een kunststof mes, waarmee je in een cirkel van centimeter.


Een grastrimmer bestaat in basis uit een handvat, een steel en onder aan de steel het maaimechanisme. Deze nylondraden worden op een rol gemonteerd in de grastrimmer. Grastrimmers koop je eenvoudig online bij bol.


Top best verkochte grastrimmers bij Coolblue. Zoek je een nieuwe grastrimmer ? Daarmee houd je lastige randjes gras in je tuin netjes. Je kunt kiezen voor een accugrastrimmer, een elektrische grastrimmer of eentje op benzine.


Sommige trimmers werken met messen, andere met nylondraden. Ook als je een goedkope grastrimmer zoekt, kun je hier terecht. Waar kun je grastrimmer -onderdelen voor gebruiken?


Alle onderdelen kun je binnen enkele minuten bestellen via onze site of kopen in onze winkel. Door deze reserve onderdelen kun je zonder onnodige onderbrekingen jouw klus uitvoeren. Indien er een deel defect is kun je deze eenvoudig vervangen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kan met de klus.


Grasmaaiers online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Kies uit producten vanaf € 195. Bekijk ons gehele tuingereedschap assortiment online.


Deze trimmerspoel met draad van McCulloch heeft een lengte van meter en een dikte van mm. Met een grastrimmer is het mogelijk om gras te trimmen op plekken waar een grasmaaier niet kan komen. Dit draad zorgt ervoor dat het gras snel en scherp wordt afgesneden zodat de kans op bruine toppen wordt verminderd.


Vind de voordeligste grastrimmer zonder draad tuinartikelen op VERGELIJK. De grastrimmer ligt comfortabel in de hand en heeft een gemakkelijke bediening. Daarbij is de grastrimmer erg licht dus het werk zal je niet uitputten. Voor meer informatie kun je gerust langs komen in een van onze vestigingen. Als je nog vragen hebt dan kan je die stellen aan onze deskundige medewerkers.


Vergelijk alle grastrimmer draad aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie. Wij staan altijd achter onze producten en verkopen dan ook uitsluitend kwaliteit. Voor een goede grastrimmer ben je bij GAMMA dan ook aan het juiste adres.


Een goede grastrimmer voor grote oppervlakten is een grastrimmer voor de tuin met softgrip. Deze grastrimmers liggen comfortabel in de hand. Ook zet je een kantenmaaier in op plekken waar je met een grasmaaier simpelweg niet komt.


Grastrimmer draad

Voor stugge grassen en onkruid is een benzine grastrimmer aan te raden en wordt de begroeiing echt aan de gortige kant (denk aan riet, grote distels en jong struikgewas), dan wijk je uit naar een bosmaaier. Een grastrimmer of bosmaaier met draad gaat dan helaas niet werken, want die zijn hier niet tegen opgewassen. Wanneer je de klus goed aan wilt pakken, kies dan voor bosmaaiers die met een mes zijn uitgerust. Het principe van de grastrimmer is voor elk exemplaar gelijk. Het is een lange stang die je aan de bovenkant kunt vasthouden met een ergonomische handgreep.


Aan de onderkant gebeurt het allemaal. Daar draait een spoel met een kunststof draad (of meerdere draden) heel hard rond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts