zondag 22 november 2015

Hibiscus thee

Bezoek onze webshop of kom langs in één van onze winkels. Kom naar één van onze vestigingen! Na zes weken hadden degenen die hibiscus thee dronken een significante afname van de systolische bloeddruk in vergelijking met de placebo. De werking van hibiscus thee is zeer omvangrijk. Toch onderscheiden we enkele belangrijke functies van dit kruid.


Hibiscus thee

Het wordt meestal gedronken in een thee. En heeft als voornaamste functie het verlagen van de bloeddruk. Daarnaast vertoont hibiscus thee ook zeer effectieve resultaten bij mensen met een te hoog cholesterol. Omdat hibiscus thee mogelijk het oestrogeen en testosteron verhoogt mag het niet bij zwangerschap en tijdens de periode van borstvoeding worden gedronken.


Hibiscusthee is wel een zure drank, daar moet je aan wennen. Het heeft een bittere en zure smaak die lijkt op die van cranberries en kan zowel warm als koud worden genomen. De thee wordt bereidt van de grote rode kelkvormige bloemen en wordt veel gebruikt voor medicinale doeleinden. Wil van de pil die ik nu slik af! Harrie Crijns Als je wilt weten of het heeft gewerkt kijk op Harrie Crijns.


Gratis verzending vanaf €20. Deze thee wordt zowel warm als koud gedronken en heeft een cranberry-achtige smaak. Ook in het westen raken we steeds meer bekend met Hibiscus. Deze fris-zure, dieprode thee is buitengewoon smaakvol en wordt veel gedronken in combinatie met Rozenbottel. Online hibiscus thee kopen?


Bestel hibiscus thee bij de voordeligste en grootste drogist van Nederland: gratis verzending vanaf euro. Hibiscus thee behoort tot de categorie kruidenthee soorten. Groot assortiment gedroogde kruiden.


Hibiscus thee

Kwaliteit gecontroleerd volgens Europese normen. Luxe thee in een mooie verpakking bestel je bij Greetz. Verstuur jouw verrassing met een persoonlijk kaartje. In de kruidengeneeskunde wordt hibiscus al heel lang gebruikt.


Recent wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat hibiscus ook de bloeddruk kan verlagen. Koud getrokken thee is zo gemakkelijk om te maken en lekker! Met het juiste recept zul je dit meerdere keren willen maken. En hibiscus thee is een gezonde thee. Het schijnt zelfs gezonder te zijn dan groene thee …. Zet je flesjes maar klaar voor deze heerlijk koud getrokken hibiscus thee.


Net als de meeste andere kruidenthee is hibiscus thee calorie arm en cafeïne vrij. De gezondheidseffecten van hibiscus thee zijn onder andere hulp bij een te hoge bloeddruk, problemen in de spijsvertering en een hoog cholesterolniveau. Het helpt tegen leverproblemen en verlaagt de kans op kanker. De verse thee bestaat eigenlijk alleen maar uit gedroogde hibiscusbloemen.


Het eerste wat opvalt is dat je een mooie felrode thee krijgt. De smaak van hibiscus thee is best apart: het lijkt een beetje zoet en zuur (friszuur) tegelijk te zijn, maar het zuur overheerst wel wat. Daarom is het ook lekker om wat honing toe te voegen. Het heeft zoete en scherpe smaken, vergelijkbaar met cranberry, en kan heet of bevroren worden gegeten.


Hibiscus thee

Het geslacht omvat zowel eenjarige , vaste planten , houtige struiken als kleine bomen. Bekijk ons uitgebreide assortiment theesoorten met hibiscus of kom langs bij een van onze winkels. Bijwerkingen van hibiscus thee.


Experts zeggen hibiscus thee is over het algemeen veilig voor mensen, en heeft een laag potentieel voor ernstige bijwerkingen veroorzaken. Deze gezonde thee heb je snel in huis! Overtuigd van hibiscus thee en wil je hibiscusthee kopen? Ga voor gezond en bestel dan nu via de webshop!


Bij De Theebaron ben je verzekerd van een snelle levering en hoge kwaliteit thee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts