dinsdag 17 november 2015

Intratuin vijgenboom

Intratuin vijgenboom

Zoek naar vijgenstruik kopen op de nieuwe KensaQ. Beleving, dat is wat je in onze winkels vindt. We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën. Hij zal hier snel overheen groeien.


Intratuin vijgenboom

Lees de tips om een vijg in de tuin te planten. De vijgenboom is een makkelijke plant voor je tuin. Zo geniet je altijd van een lekkere vijgen oogst. Deze vijgenboom produceert kleine, zoete vijgen die groen-wit gestreept zijn over de lengte van de vijg.


Het vruchtvlees is dieprood en smakelijk. Dit ras verdient een zeer warme plek in de tuin maar draagt verder goed in het Nederlandse klimaat. Tussen november en februari kunt u een vijgenboom het beste snoeien.


Intratuin vijgenboom

Intratuin folder en aanbiedingen. Het gesnoeide hout is goed te gebruiken voor het stekken van nieuwe vijgenbomen. Als er takken in de weg zitten, kunt u de vijgenboom ook snoeien in de zomer. Daar kan een vijg prima tegen. Geen tijd om ons te bezoeken?


Bestel uw vijgenboom makkelijk, veilig en snel via onze webshop! Klik op Plaats in kruiwagen bij de door u gewenste vijgenboom , Volg hierna een aantal eenvoudige stappen en u heeft uw vijgenboom met of zonder bijpassende plantenbak en benodigde grondstoffen veilig en snel in huis! Zij kunnen je vertellen of dit wellicht mogelijk is. Je kunt de contactinformatie van onze vestigingen hier vinden.


Wanneer de Ficus carica niet word gesnoeid kan de boom tot wel meter hoog worden en meter breed. Tevens is een vijgenboom heel goed te leiden net zoals appels en peren. Hij is blij met een kleine pot en vooral veel zon en warmte. Tips voor meer vruchten en hoe te snoeien.


Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Bekijk alles met vijgenboom ! Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Geef de vijg niet te veel meststoffen of water.


Vijgenboom verzorgen en snoeien. Van te natte grond houdt de vijg niet, vooral in de winterperiode kan dat schadelijk zijn. De meeste volwassen planten kunnen ongeveer -°C vorst verdragen, de vruchten kunnen tot -°C aan. Hierdoor gaat je vijgenboom extra veel vijgen gaat aanmaken. Jaar oude boom, wintervast met groene vijgen.


Ik verkoop dit omdat ik te weinig plaats. De grond moet voor de vijgenboom kalkrijk, voedselarm en goed doorlatend zijn. De grond rond de vijgenboom kunt u beter niet beplanten, zodat de boom de opgeslagen warmte in de grond weer kwijt kan.


Een vijgenboom is goed winterhard. Zakt de temperatuur naar -c. Staat de vijg in een pot, plaats dan een winterhoes om de plant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts