donderdag 12 november 2015

Vensterbank planten

Hét online tuincentrum met meer dan 10. Groot assortiment Vensterbanken. Ruime keuze planten op beslist. Vergelijk hier aanbiedingen.


Niet alle planten kunnen tegen de warme, droge lucht van de vensterbank.

Planten zie onze aanbiedingen! Tel daar het felle zonnetje bij op, en veel planten laten het afweten. Wij selecteren kamerplanten die het wél lekker doen op de vensterbank.


Zo maak je jouw vensterbank in één klap groener dan groen. En dat is natuurlijk precies wat we willen! Groen op de vensterbank staat ontzettend leuk, maar het is voor die arme planten wel behoorlijk afzien.


Veel kamerplanten komen namelijk uit tropische gebieden waar de lucht heerlijk vochtig is.

In jouw huis met (vloer)verwarming is de lucht juist erg droog. Een vensterbank is de ideale plek voor het plaatsen van planten , potten en kaarsen. Maar het kan ook snel veranderen in een verzamelplek van prularia. Hoewel het hier vaak om kleine accessoires gaat, raakt het geheel al snel uit balans en creëer je in plaats van rust juist drukte.


De bladeren verdrogen bijvoorbeeld heel erg snel als de zon er op staat, maar de plantjes moeten wel genoeg ligt hebben. Je moet dus een goede plek kiezen waar de zon langs draait zodat ze eventjes zon hebben, maar niet de hele dag. Er is veel licht en er zit vaak een verwarming onder de vensterbank waardoor er droge warme lucht opstijgt. Als ook nog de zon op het raam staat is het dus eigenlijk een kleine woestijn, speciaal voor die arme planten in jouw vensterbank. Welke planten kun je (met name in de winter) eigenlijk wel op je vensterbank plaatsen?


We zochten het voor je uit en geven je vijf planten die je met een gerust hart op je vensterbank kunt laten staan. MakeOver TIP: Iets wat niet mag ontbreken op jouw vensterbank zijn natuurlijk planten. Ben je nog opzoek naar een mooie plant voor op de vensterbank ? Shop deze dan hier beneden. De vensterbank : oerhollandse gezellighei vol planten.


Dit board verzameld leuke, inspirerende, gezellige vensterbanken.

Pin hier jouw gezellige, bijzondere vensterbank. Met een stuk of grote planten en een paar kleintjes, maak je het al erg gezellig. Zorg wel dat de planten overdag niet in de volle zon staan of kies voor planten die hier tegen kunnen. Bijzettafel Bron: Interiorbreak. Verzorging planten in de volle zon.


Vaak wordt er geadviseerd om kamerplanten niet in de volle zon (direct zonlicht) te plaatsen. Deze adviezen worden gegeven omdat de binnenplant beschermd wordt gekweekt in de kassen. Ga je een vensterbank kopen bij GAMMA, dan slaag je altijd met ons ruime aanbod.


Een solide natuursteen vensterbank Wil je het jezelf gemakkelijk maken en voorkomen dat je je huidige vensterbanken moet verwijderen, dan kies je voor een overzet vensterbank. Valkuil is wel dat je vensterbank daardoor snel kan veranderen in een verzamelplek van prularia. Wij geven je graag inspiratie en tips voor het stylen van je vensterbank. In het verleden zagen we vaak vensterbanken vol met planten en kleine accessoires. Maar wanneer je er teveel spullen plaatst dan wordt het al snel rommelig en ongeordend.


Diverse planten voor in huis kopen. Maak eenvoudig je keuze uit groene, bloeiende en makkelijke binnenplanten. Bij 123planten tref je een ruim assortiment grote. Nu ik net nieuwe gordijnen heb gekocht, zoek ik ook nog leuke accessoires voor op mijn vensterbank. Mijn vensterbank is helaas niet zo bree dus passen er geen grote vazen op.


Ik vind het een leuk idee om er wat kaarsen en planten op te zetten als alternatief! Deze set van manden staan erg leuk op de vensterbank en passen in ieder interieur. Tips voor een mooie gevulde vensterbank. Buiten houdt de natuur haar winterslaap, binnen schittert het groen. Wat doen we met het groen?


Hieronder een eigenzinnig idee om te pronken met je planten : een plaatje om door je raam te kijken. Juist, op de vensterbank ! Vooral als het gaat om een smalle vensterbank , dan zijn leuke planten helemaal een goed idee. Gebruik leuke potjes en combineer verschillende planten en cactussen om een leuke urban jungle in huis te creëren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts