donderdag 5 november 2015

Elho pure round high

Own your style with Pure and many more brands. From High Street to High En discover Pure and many more brands at Zalando. Originaltickets für PUR direkt beim Marktführer Eventim bestellen! Elho Pure Soft Round High.


Elho pure round high

De elho pure soft round high is onbreekbaar. In de pure soft collectie vind je verschillende maten, de kleinere variant is tevens makkelijk te verplaatsen dankzij de wielen. De Pure producten van elho laten je planten echt leven! De pure soft round high is met haar zachte vormgeving gegarandeerd prachtig in iedere omgeving. Deze elho bloempot is geschikt voor ieder type plant of voor mooie decoratiestukken.


Makkelijk te beplanten dankzij de verhoogde bodem in de plantenbak. De pure producten komen tot stand door het gebruik van een speciale techniek, het zogenoemde rotatiegieten. Deze fraaie plantenbak zorgt voor jarenlang gebruiksplezier voor binnen en buiten en kan ook nog eens probleemloos met andere maten gecombineerd worden. De producten worden daarna zorgvuldig met de hand bewerkt tot het gewenste eindresultaat bereikt is. Door de zachte, ronde vormgeving staat deze pot gegarandeerd mooi in je tuin of woonkamer.


Elho pure round high

Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. U bestelt een prachtige Bloempot Pure round high wit elho , uit het assortiment pure round , koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Warentuin verstuurt géén producten bui. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Het strakke, eigentijdse design van de elho Round zorgt voor een bloempot die gezien mag worden en maakt dat de potten perfect te combineren zijn met de overige items uit de elho Pure collectie.


De warme verlichting van de pot zorgt voor een aangename. Hoge lichtgewicht kunststof bloempotten voor binnen en buiten. De pot is gemaakt van weerbestendig kunststof en gaat jarenlang mee.


Elho pure round high

Verkrijgbaar in maten en kleuren. Online bestellen bij bloempotshop. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Voor iedereen een voordeel.


Geschikt voor ieder type plant of voor mooie decoratiestukken. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Pure Round High plantenbak antraciet - nu eenvoudig online kopen bij Tuinexpress. Koop nu en betaal pas over dagen!


Handgemaakt met de hoogst mogelijke aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Al jaren Ervaring Speciale beschermende verpakking Bestel nu online! Get inspired with our Pure product range. De pot Pure Soft High in de kleur wit heeft een diameter van cm.


Tickets jetzt beim Marktführer verfügbar! Hij ziet er geweldig uit en is praktisch: de lichtgewicht plastic pot is onbreekbaar en bestand tegen UV-stralen. De van kunststof gemaakte plantenbak is zowel voor binnen als buiten te gebruiken. Bestand tegen extreme hitte en vorst. Dat betekent dat u deze plantenbak het hele jaar door, gewoon buiten kunt laten staan.


Deze lichte bloempot is uv-bestendig, onbreekbaar en vorstbestendig. Indien je dit wenst, kan je zelf een afwateringsgat maken in de pot. Het onderste deel van de bodem kan je vullen met zand voor extra stabiliteit. De Pure soft round high is een tijdloze musthave voor iedere liefhebber van planten.


Creëer de mooiste plekken in je tuin door de bloempotten (in verschillende hoogtes) neer te zetten en te combineren met verschillende kleuren planten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts