woensdag 18 november 2015

Blokhut lars

Blokhut lars

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Blokhut lars

Bent u aan het speuren naar een blokhut met haardhout opslag? Dan is blokhut Lars mogelijk iets voor u. Deze mooie blokhut van het merk Tuindeco is zeer geschikt als opslag van uw tuinmeubelen en tuingereedschap. Lars is een tuinhuis met een oppervlakte van bijna zeven vierkante meter.


Het glaswerk draagt niet alleen bij aan een sfeervolle uitstraling, het zorgt ook voor voldoende lichtinval. Dit model kan, indien wenselijke, gespiegeld opgebouwd worden. Dompel-Impregneren verlengt de levensduur van de blokhut , omdat dit het hout beschermt tegen schimmels en andere hout-aantastende processen.


Na aflevering is de blokhut direct geschikt voor het opbouwen. Naar verloop van tijd zal uw blokhut gaan verweren. De Tuindeco blokhut Lars is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren. Uitgevoerd met een enkele deur met glas, een raam welke geopend kan worden. De deur en het raam zijn uitgevoerd met vaste roedes.


Men kan bij het opbouwen zelf kiezen aan welke kant de overkapping komt. De positie van de deur en het raam aan de voorzijde kan gespiegeld. Blokhut Lars - 420x260cm - 28mm. Het zadeldak van de tuinhuisje Lars is iets hellend. De blokhut is uitstekend geschikt voor het opbergen van uw tuinspullen.


Het hemelwater loopt daardoor makkelijk af. Met een wanddikte van 28mm is blokhut Lars een degelijke blokhut voor het opbergen van uw spullen. Uniek aan deze blokhut is de zij luifel van 300x120cm. Deze luifel is ideaal voor het stallen van een fiets, tuinmeubels of brandhout. Lars heeft een totale afmeting van 300x390cm een nokhoogte van 247cm en een funderingsmaat van 280x240cm.


Sfeervolle blokhut Lars Deze blokhut is zeer ruim en voorzien van een prachtige luifel. U kunt deze ruime luifel gebruiken om een zitje te plaatsen of bijvoorbeeld voor de opslag van openhaardhout. De Azalp blokhut Lars is gebaseerd op onze blokhut Ingmar, één van onze populairste modellen. Het belangrijkste verschil zit hem in de apart toegankelijke berging (voor bv. uw fietsen of tuingereedschap).


Deze blokhuttenreeks is vooral populair vanwege het feit dat dit moderne tuinhuis erg praktisch is en volledig naar uw wens te maken is. Laat uw blokhut , buitenverblijf of overkapping vooraf fabrieksmatig impregneren. Dit is goed voor een langere levensduur. Ideaal als voorbehandeling of als basis om uw blokhut in uw gewenste kleur over te schilderen.


Let wel: levertijd kan hierdoor verlengd worden. Voor extra stabiliteit is de luifel voorzien van paalondersteuning Lars is aan de voorzijde uitgerust met een uitzetraam en een beglaasde deur. Wij willen je het liefst geheel ontzorgen. Als je voorafgaand een vraagje voor ons hebt of advies op maat wilt ontvangen, dan horen we dat natuurlijk graag.


Wilt u opslag of gezellig buiten genieten, daarvoor zal deze blokhut jarenlang perfect zijn. Al ons hout is met FSC keurmerk, dit houdt in een milieubewust en. Als de blokhut eenmaal staat, is het belangrijk dat u het hout nog minimaal twee keer behandelt. U kunt er ook voor kiezen om het hout door ons vast te laten behandelen.


Indien dit mogelijk is voor de blokhut van uw keuze staat dit aangegeven in de productomschrijving. Opbouwbeschrijving, echt glas, dakshingles, hang en sluitwerk en bevestigingsmaterialen. De deuren en ramen zijn zowel links als rechts te plaatsen.


Bekijk het aanbod of kom langs in onze showroom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts