woensdag 11 november 2015

Bamboe voor binnen

Deze is hol van binnen , waarbij de stam is afgesloten op punten waaruit het blad ontspringt. Wil jij je tuin, terras of balkon een Oosterse tint geven? Dit is een strook plastic die je tot zestig centimeter ingraaft, de wortels van woekerende bamboesoorten botsen hier tegenaan.


Bamboe planten kopen bij Tuincentrum. Ze wortelen oppervlakkig en gaan niet onder het scherm door. Bij Randijk haalt de bamboeliefhebber zijn hart op. Planten van eigen kweek, bamboe palen, -schermen en vlonders. De mogelijkheden van bamboe in de tuin zijn eindeloos.


Levende bamboe en bamboemateriaal maken het leven binnen - en buitenshuis mooier. Geef je interieur een oosterse en exotische uitstraling met bamboe. De fargesia ‘Rufa’ bijvoorbeel is een ideale plant om in een pot of plantenbak te planten. Het is een niet-woekerende bamboesoort die relatief laag blijft.


Bamboe voor binnen

In Azië worden zelfs complete steigers opgetrokken. Vergelijkbare zoekopdrachten voor bamboe voor binnen. Info over bamboe voor binnen. Resultaten van zoekmachines!


Dit bamboe rolgordijn is ontworpen om privacy te geven terwijl er nog licht binnen komt. Het bamboe rolgordijn in naturel kleur past bij verschillende interieurstijlen. Onze bamboe rolgordijnen zijn handgemaakt met volledige ronde bamboestammen die zijn opengemaakt en platgeperst. Vergeet niet om gratis kleurstalen voor onze bamboe jaloezieën aan te vragen.


Bamboe voor binnen

Hiermee kunt u thuis bepalen welke kleur het beste past binnen uw interieur. Dankzij zijn hoge groeisnelheid en goede eigenschappen is bamboe een milieuvriendelijk materiaal voor allerlei producten. De bamboe plant is een zeer bekend soort. Stap ook over op de bamboe tandenborstel.


Onze duurzame, biologisch afbreekbare tandenborstels helpen jou om je plasticverbruik te verminderen. Alle houtproducten werken, zo ook bamboe. Dit veroorzaakt dat de bamboe kan vergrijsen en barsten.


In ons (buiten-) klimaat is dat op den duur niet te verhinderen. Droge, zoute of vochtige lucht, windrichting. Aspecten die van belang zijn voor de duurzaamheid van uw bamboe. Bij de soortkeuze: Het is aan te bevelen om een schaduwminnend soort te kiezen die niet hoger wordt dan meter. Niet geheel onbegrijpelijk, aangezien ze ook mooi staan bij uw balkon of veranda.


Wij willen u er echter wel op wijzen dat wanneer u uw bamboe rolgordijn buiten gebruikt, deze hoogstwaarschijnlijk een minder lange levensduur zal hebben dan wanneer u hem binnen gebruikt. Het buiten gebruiken van onze bamboe rolgordijnen is dan ook zonder garantie. Een prachtige collectie voorbeeld foto’s en ideeën voor overkappingen, pergola’s of zonwering hebben wij samengesteld.


Bamboe voor binnen

Bekijkt onze mooiste collectie overkappingen en pergola ideeën. Voorbeeld foto’s van bamboe pergola’s, tuinoverkappingen of zonwering kunt bij ons bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts