dinsdag 3 november 2015

De bonte wever assen

Book Now - Great Rates Guaranteed! Book now - Lowest price guarantee. Boek het De Bonte Wever, Assen. U krijgt direct een bevestiging. Vergelijk en spaar tot.

De Bonte Wever is het meest complete viersterrenhotel van Nederlan vlak bij de historische binnenstad van Assen. Dé perfecte plek voor een weekend of weekje weg. Het stadscentrum en het Drents Museum van Assen bereikt u met de auto in minuten. U kunt natuurlijk bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner, maar ook voor een high tea, zondagsbrunch, tussendoortje, snack of goede borrelbite bent u van harte welkom in één van onze restaurants.


Kerst vier je dit jaar gezellig in De Bonte Wever ! Tijdens de feestdagen is er traditiegetrouw van alles te doen en te beleven bij ons. Lekker eten kan bij Restaurant Flinck tijdens het uitgebreide kerstdinerbuffet en de kerstbrunch of in Restaurant Dapper waarop eerste kerstdag een speciaal kerstmenu wordt geserveerd. De beschikbaarheid wordt opgevraagd.

Een ogenblik geduld alstublieft. Het verrassende 4-sterrenhotel De Bonte Wever in Assen staat op een prachtige locatie aan het eeuwenoude Asserbos. Maar naast het golfslagba de wildwaterkreek en de glijbanen, valt er nog veel meer te beleven. U kunt bijvoorbeeld baanzwemmen in het 25-meter bad (binnen of buiten).


De kids spetteren er lekker op los in het peuterbad. Breng een bezoek aan de sauna- en rustruimte (gekleed) die volledig in het teken staat van ontspanning. Specialistisch advies nodig?


Voordelig hotelarrangement in Assen. Maak gebruik van de lage prijs! Hotel, sport- en eventcentrum. Centraal gelegen, nabij de Atreft u De Bonte Wever Assen , hét hotel, congres-, sport- en evenementencentrum van het noorden. Verrassend compleet met een unieke 4-sterren hotelaccommodatie.


Ons complex biedt ontelbare mogelijkheden op zeer uiteenlopende gebieden. Voor welke gelegenheid dan ook, sportief, ontspannen feestelijk of zakelijk. Informatie over De Bonte Wever. De Bonte wever beschikt over een zwem- en saunaparadijs waar u als gast van het hotel gewoon gebruik van kunt maken.


In de winter kunt u ook schaatsen in het ijsstadion.

Hier worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd zoals workshops. Wil je weten wat anderen vonden van De Bonte Wever in Assen ? Op deze pagina lees je reviews van De Bonte Wever. Ben je nog aan het oriënteren?


Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. U kunt bij De Bonte Wever zwemmen in diverse soorten zwembaden, glijbanen, whirlpools en andere watertoestellen. Maak dan van de gelegenheid gebruik om, naast uw bezoek aan zwemparadijs De Bonte Wever , er enkele dagen op uit te trekken in Assen of omgeving. In het hotel kun je volop genieten van de vele sport- en ontspanningsfaciliteiten zoals het subtropische zwem- en saunaparadijs met golfslagba sauna- en rustruimte, buitenbad en het professionele fitnesscentrum.


Vermaak je in het zwemparadijs of laat je verwennen in de schoonheidssalon. Voor een dagje winkelen is de stad Assen ideaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts