woensdag 11 november 2015

Acd tuinkas

Acd tuinkas

ACD tuinkas prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Vente-Unique: tevreden klanten. ACD heeft dealers over gans België.


Dus ook bij jou in de buurt worden we vertegenwoordigd door een lokale dealer. Dankzij de nabijheid van een ACD -dealer kan je op een optimale en snelle service rekenen. Wij nodigen je dan ook graag uit voor een bezoek bij één van onze bijna 2(!) lokale dealers. Raadpleeg hier de gegevens van onze. Wij leveren u: ACD , Janssens, Vitavia of Royal Well tuinkassen.


Uw tuinkas wordt gratis bij u thuis geleverd. Anders € 11- verzendkosten. Tuinkas kopen bij Tuinkasspecialist. Alle kassen zijn gemaakt van stevige aluminium kokerprofielen en standaard voorzien van een aluminium kokerfundering met grondankers. Geniet het hele jaar door van de mooiste planten en bloemen, verse groenten en fruit met deze handige tuinkas.


Acd tuinkas

ACD = zoveel meer dan kweken alleen. De tijd dat de tuin louter een groen plekje was, is voorbij. Het wordt steeds meer beschouwd als het verlengde van onze woning en de lijn tussen binnen en buiten wordt steeds dunner. Kiezen voor ACD betekent kiezen voor kwaliteit. Tuinluxe heeft al meer dan 2ACD Prestige tuinkassen gemonteerd in heel Nederland en België en ieder jaar maken vele tuinkas liefhebbers weer gebruik van onze expertise.


Maak anders gebruik van onze montage films. Een tuinkas zelf monteren! Ruime keuze aan blokhutten en kassen. Kom langs in onze showroom! Direct zonlicht moet het glas.


Ook zonder verwarming kun je al heel veel plezier van de tuinkas hebben. Met een tuinkas kunt u al beginnen met kweken terwijl de temperaturen buiten nog te koud zijn. Besluit u vóór verwarming van je tuinkas , dan heb je de keus uit electriciteit, gas en olie (petroleum) als verwarmingsbron. De verwarming voor de tuinkas kan wellicht ook worden aangesloten op de centrale verwarming van uw huis.


ACD is één van de grotere leveranciers op het gebied van kassen, waarvan Buiten-Goed hoofddealer is. Zij hebben de intro Growcollectie als budgetvriendelijk. Het dak met gehamerd glas zorgt ervoor dat het gewas niet verbrand in de felle zon. De tuinkas heeft een beglazing van millimeter veiligheidsglas waardoor de tuinkas bijdraagt aan een veilige omgeving. Veiligheidsglas is een zeer stevige glassoort en wel vijf tot zeven keer sterker dan andere glassoorten.


Je kan de tuinkas ook komen bekijken in onze showroom. In onze showroom staat van elk model tuinkas , minimaal maat opgesteld. Onze vestiging ligt in Den Bosch. Bekijk ook onze tuinkas zwart voor een strakke moderne look. Door de ruime keuze vind je altijd een tuinkas die past bij jouw woonsituatie.


Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk een tuinkas kopen. We houden je hier op de hoogte van alle lopende tuinkas aanbiedingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts