donderdag 26 november 2015

Ilex crenata blondie

Hagen, zo bij u thuisbezorgd. Topkwaliteit Haagplanten van onze eigen kwekerij in Udenhout. Binnen werkdagen geleverd. De Haag niet zelf planten? Niet geheel duidelijk welke haag?


Ilex crenata blondie

Vraag gerust een offerte aan. Ilex Blondie schnell bestellen. In geprüften Shops bestellen! Vind ilex crenata het nu op Kensaq. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


In principe kan deze haagplant het hele jaar door worden geplant, behalve bij zeer hoge temperaturen of bij nachtvorst. Het fijne is dat de deze haagplant het gehele jaar groen blijft. Entdecken Sie die große Musikauswahl für jeden Geschmack online bei Thalia! Preise finden und vergleichen! Bij Het Groene Paradijs leveren we altijd producten van de hoogste kwaliteit.


Bei Bedarf fügen Sie im Frühherbst noch etwas organischen Gartendünger hinzu. Dark Green and Blondie guarantee high quality, uniformity and authenticity. Een overzicht vindt u in onze webwinkel. Met als groot voordeel dat de Japanner niet vatbaar is voor de buxusziekte, een schimmel die de afgelopen jaren menig buxusstruik heeft aangetast. De Japanse hulst is dus een uitstekend alternatief voor de buxus.


Veel mensen kiezen deze plant in hun tuin omtrent dit kenmerk. De blaadjes zijn namelijk klein en hebben geen scherpe tanden. Kies dan voor bijvoorbeeld de Japanse hulst Blondie of de Japanse hulst Dark Green. De plant groeit minder dan cm. Winterhar zomer-winter groen en niet vatbaar voor ziektes of de buxusrups.


Ilex crenata blondie

Het wintergroene blad van Blondie is eivormig tot elliptisch en loopt in het voorjaar lichtgroen uit. In de zomer is het blad heldergroen. Deze plant kopen kunt u gemakkelijk via onze handige webshop. Ze doen het dus het beste in een grond die humusrijk en goed doorlatend is en maar licht vochtig blijft. Japanse hulst of ilex crenata is de laatste jaren populair geworden als alternatief voor de buxushaag.


Als je een lage haag zoekt voor in een border, dan is de Japanse hulst een voor de hand liggende keus. Toch lijkt de Hulst eerder op een soort buxus. In plaats daarvan geeft de plant in de lente kleine witachtige bloempjes.


Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat je haag vol komt te zitten met schimmel, want hier is de ilex crenata ongevoelig voor. De ilex crenata ‘Dark Green’ als groenblijvende haagplant. Met de ilex crenata ‘Dark Green’ haal je een sierlijke haagplant je tuin in die bovendien eenvoudig te onderhouden is. De Buxuskoning is de goedkoopste van Nederland en verkoopt uitsluitend planten van A-kwaliteit uit eigen kwekerij. Het meest verkocht is de ILEX crenata (beste buxusvervanger), vervolgens hedera hibernica, hortensia, lavendel en siergrassen.


Son petit feuillage rappelle celui du buis. Kan goed tegen luchtverontreiniging en zeewind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts